KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
fotoğraf çekme özürlüyüm sanırım ama bir kaç tane de benden olsun. Ayrıca bir soru: fotoğrafı yüklemek için boyutu çok küçültmek zorunda kalıyorum o zaman da kalite çok bozuluyor nedir bunun kolay yolu ???
Bayanların güzelleşmek için çamur banyosu yapması gibi olmuş.
Önce çamurlanıyorsun, sonra yıkanıp güzelleşiyorsun.
Bknz yukarıdaki mesaj foto 1 ve diğerleri
bizde bugün kaan arkadaşımızla buluştuk..aracı çok güzel tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız binsin.müsaade ederse tanıtayım aracını:
1 FZE-FE kodlu 6 silindir 4500 motorlu,otomatik vites,çift klima (dubai spec),buzdolabi,çift depo,üstte pusula yedek depo göstergesi, fuuuull kilit (ön ,arka,orta), ayrıca önlerde ayırıcı hub da var..stepne bagaj kapağında..arasan zor bulunur yani.genel bakım ve biraz kozmetikten sonra tam 4x4 lük araç
fuuuuuulll kilit ha vay be ;D
buradaki resimlerde daha iyi duruyor allah sahibine bağışlasın ;D
sahibinden'de o kadar düzgün fotoğrafları yoktu
Çağlar seninkinin yükseltmesi de yanında muadil bir araç olunca daha bir baba göstermiş kendini...
Bir de, 80'lere ayna mahruti ile oynamadan takılabilecek en büyük lastik ebadı bilgin var mı?
Abicim ellerine kollarına sağlık ya hiç bukadar mutlu olmamıştım iyiki seninle tanıştım bu arabayı sen ilk aldığında ben almış kadar sevinmiştim bunu tüm kalbimle söylüyorum. Allahta ben kuluna yüzüme güldü ve bu arabayı aldım inşallah hep güzel günlerde sağlıkla ve arızasız bineriz. Tabi babamada çok teşekkür etmem lazım zor durumda kırmadı para verde böyle bir araba almama yardımcı oldu
ilkakdeniz' Alıntı:
fuuuuuulll kilit ha vay be ;D
buradaki resimlerde daha iyi duruyor allah sahibine bağışlasın ;D
sahibinden'de o kadar düzgün fotoğrafları yoktu
Çağlar seninkinin yükseltmesi de yanında muadil bir araç olunca daha bir baba göstermiş kendini...
Bir de, 80'lere ayna mahruti ile oynamadan takılabilecek en büyük lastik ebadı bilgin var mı?
yabancı sitelerde 31 e kadar takanları gördüm,
bizdeki bir büyüğü bile yakıtı,gidişi etkilerken, değerlerle oynanmamış araçlarla orjinalin bi büyüğü (285) kafi şahsi fikrim.
ama ben 5 inç süspansiyon kit+ aktarma değerleriyle oynıycam dersen 35 layıkıdır. )
t392syncro' Alıntı:
Abicim ellerine kollarına sağlık ya hiç bukadar mutlu olmamıştım iyiki seninle tanıştım bu arabayı sen ilk aldığında ben almış kadar sevinmiştim bunu tüm kalbimle söylüyorum. Allahta ben kuluna yüzüme güldü ve bu arabayı aldım inşallah hep güzel günlerde sağlıkla ve arızasız bineriz. Tabi babamada çok teşekkür etmem lazım zor durumda kırmadı para verde böyle bir araba almama yardımcı oldu