KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Arkadaşlar aramıza bir vx 80 daha katılacak inşallah.Mesut abiden sonra İzmit ekibi vx 80 leri ikiliyor.İnşallah daha niceleri alınır.Çarşamba günü belli olacak.
Hp nederim;Bir gün herkez Toyota Landcruiser sahibi olur.
tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar aramıza bir vx 80 daha katılacak inşallah.Mesut abiden sonra İzmit ekibi vx 80 leri ikiliyor.İnşallah daha niceleri alınır.Çarşamba günü belli olacak.
Mesut abi,2. vx80 kimin hiç görmedik duymadık.Bu arada sizin aracınızında fotoğraflarını halen göremedik,şu güzelleri bir tanıştırın artık bizlerle deyilmi,sakla sakla nereye kadar. ;D ;D ;D
tugsan75' Alıntı:
tugsan75' Alıntı:
Mesut abi,2. vx80 kimin hiç görmedik duymadık.Bu arada sizin aracınızında fotoğraflarını halen göremedik,şu güzelleri bir tanıştırın artık bizlerle deyilmi,sakla sakla nereye kadar. ;D ;D ;D
Tuğsan 2. vx80 tanışma bölümünde kendini anlatan Altan arkadaşımızın,
kendisinde benden önce lc sevgisi vardı zaten,
altay41' Alıntı:
Altan Altay ,43 yasindayim,makina muhendisiyim,kendi isimi yapiyorum.Bir ay once 94 model guzel bir Land cruiser sahibi oldum.Henuz arazi tecrubem yok,insallah boyle faydali bir siteden ogrenilecek cok sey var,su an ogrenme safhasindayim ileride bende birseyler paylasmayi arzu ediyorum,
Izmit ten selamlar
Mesut bey, güle güle kullanın hayırlı olsun.
Bir bayan satıyordu galiba bunu ama resimlerinde
poyra kilitleri vardı gibi hatırlıyorum, yokmuydu, yoksa
siz mi söktürdünüz?
Bende uzun bir süre takip etmiştim o LC'yi...Aile içinde kaldığına şimdi çok sevindim. Arka çamurluklardaki olmayan çıtalardan tanıdım canlılar gibi onlarında kendine has benleri,lekeleri var...tanımak kolay Tekrardan hayırlı olsun....en ksa zamanda karşılaşmak üzere....İki araç bittiğinde bakalım ne kadar benzerliklerimiz olacak... Lpg 'de aynı markayı tutturmuşuz... Tuğsan sağolsun