Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,752

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

pandipieri' Alıntı:
barbaros ne is bu rejim kardesim...?
abi sağlık nedenleriyle biraz dikkat etmeye çalışıyorum mesela kamp dışında içki içmiyorum kırmızı et yemiyorum gece yemiyorum gibi gibi

Etiketler

yarasin kardesime diyetinde basarilar ve saglik diliyorum... kampta da bir kacamak olur artik olsun di mi? ara sira

pandipieri' Alıntı:
yarasin kardesime diyetinde basarilar ve saglik diliyorum... kampta da bir kacamak olur artik olsun di mi? ara sira
hocam valla kampdan kampa cozutıyorum kaçamak ötesi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

teşekkür ederim

THE FARUK' Alıntı:
Ateşmi dediniz Hemde büyük ateş..Vay canına nede güzel olur.. ;D ;D Erkan hazır ol keşfe çıkıcaz... ; ;D

;D ;D Her daim abi,her daim ;D ;D
Yeterki ateş de sen bana ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Gül gül,sen gül.
O gürkan'ı yakalarım illaki ;D
;D ;D ;D ;D yakalamak kolay istersen ben hemen getireyimde adamın yanında ayıkkalmak imkansız ;D ;D ;D ;D

ahaa kuyrugumda gelmıs teneke kral cok dolasmaya basladın bu toyota camıasının yanında ne oldu bırı falan surtundu galıba sana teneke yolcumu hoca heee

RedlinE' Alıntı:
ahaa kuyrugumda gelmıs teneke kral cok dolasmaya basladın bu toyota camıasının yanında ne oldu bırı falan surtundu galıba sana teneke yolcumu hoca heee
teneke benle toprağa kadar gelecek onu bunu boş verde gördüğün gibi toyota camiasına son noktayı koydum artık çok zaruri olmadığı sürece yazı yazmayacağım size küstüm beni kahveye girmiyim diye birileri o sayfada sınırlandırmış veya engellemiş yanlış bir şey yaptım veya söyledi isem özür dilerim ama arabamı çekip ikiye ayırsaydınız bu kadar zoruma gitmezdi :'(