Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,712

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

ata036' Alıntı:
teneke benle toprağa kadar gelecek onu bunu boş verde gördüğün gibi toyota camiasına son noktayı koydum artık çok zaruri olmadığı sürece yazı yazmayacağım size küstüm beni kahveye girmiyim diye birileri o sayfada sınırlandırmış veya engellemiş yanlış bir şey yaptım veya söyledi isem özür dilerim ama arabamı çekip ikiye ayırsaydınız bu kadar zoruma gitmezdi :'(

Tarık güzel kardeşim.
Bi yanlış anlama yada bi teknik yanlışlık olmıştur.
Burda kimse senin yazdıklarından alınmaz diye düşünüyorum. ;)

Etiketler

yokbe Tarık kım yapacak msj at bakalım yonetıme ne cevap gelecek.

Biz senı sevıyoruz arabamıza olan aşkimiz artiyor. :smiley:

ata036' Alıntı:
teneke benle toprağa kadar gelecek onu bunu boş verde gördüğün gibi toyota camiasına son noktayı koydum artık çok zaruri olmadığı sürece yazı yazmayacağım size küstüm beni kahveye girmiyim diye birileri o sayfada sınırlandırmış veya engellemiş yanlış bir şey yaptım veya söyledi isem özür dilerim ama arabamı çekip ikiye ayırsaydınız bu kadar zoruma gitmezdi :'(
sevgili tarık site alt yapı çalışmalardan dolayı bazen böylesorunlar oluyor benimde başımageldi yönetime ilettim hemen düzelttiler yoksa hiçbir arkadaşın sana kastıolacağını zannetmiyorum ayrıca biz tenekeciler olmadan bu caponlar bir hiçççççç ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

valla abi bilmiyorum gönül sevdiğine küser derler benimkide o mesele ama inşallah yanlış anlamışımdır veya teknik hata vardır. aksi takdirde başta muco olmak üzere hepiniz kendinize iyi bir lastik markası seçin ve siparişini verin hepinizin lastiğini kör testere ile kesecem konuyu daha fazla kirletmiyim şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda bu işi kahavenizde konuşmak dileğiyle iyi akşamlar :'(

ya bu arada şu buluşmayı bana biraz daha yakın yerlerde yapsaydınız ya gelir tenekemle size security görevi yapardım :p :p hepinizi çok seviyorum sizler olmasanız bizim tenekelerde böyle değerli olmazdı merak etmeyin birazda alkolün etkisi ile duygusalmı davrandım ne muco elbet bir yerde yakalayacam seni ;D ;D ;D

Allahım yarappım ya resurullah
tenekecıı muco kadar taş dussun kafana benım lastıklerımı kesmen ıcın kursundan hızlı kosman lazımm cakma lazzz

RedlinE' Alıntı:
Allahım yarappım ya resurullah
tenekecıı muco kadar taş dussun kafana benım lastıklerımı kesmen ıcın kursundan hızlı kosman lazımm cakma lazzz

hahahaaa niye koşayım muco iki kurşun sıkarım olduğun yerde çakılır kalırsın :D :D ben senmiyim çakma

Sİ LAZURİ DİGUYİDO MOHTİİİİ çakma laz seni hadi bakalım ;)

ata036' Alıntı:
...aksi takdirde başta muco olmak üzere hepiniz kendinize iyi bir lastik markası seçin ve siparişini verin hepinizin lastiğini kör testere ile kesecem ...

;D ;D Bak bu iyi fikir ;D ;D

;D ;D Duacın olurum zuahahahahahaha :p ;D

beyler ben bu sefer gerçekten kaçar mazot bitecek kalacam çölde daha eve gidecem ben sizin gibi evde değilim ;) dondummmm tenekenin içinde wabestom bozlumuşş :(

şu an arazideyim STOP araba sürüyorum STOP beni meşgul etme STOP eve gidebilirsem STOP cevabını verecem STOP

o tenekeyle uzun surer ben yatar hoca kafan guzelse yavas gıt serıtı ortala carpılacaksınız bı gun su ısten sepep hadı kazasız belasız

uçan teneke evine döndü de sen nerey gittin arabandaki fareleri temizlemeyemi :D :D ha bide benim teneke pek şeritli yolları sevmez şeritsiz olanından geldik yolu kısaltık bizim gittiğimiz yerden başka araba gidemediği için çarpma irski de yok çakma laz hadi bende yatar şu kahvenin kapısını biran önce açında bi çayınızı içek canım konuyu darma dağın ettik herkezden özür dilerim bi daha kahveden başka açtığınız konulara yazmayacam valla billa yeterki muco aleyhimde atıp tutmasın :D :D

Arkadaşlar,Toyota buluşması için düşündüğümüz yerlerden birine pazar günü Mustafa abi ile keşif gezisi yaptık.Kamp atmayı planladığımız yerin ve bölgenin fotolarını çektik,sizlerle bunları paylaşayım dedim.Burası şehir merkezine yaklaşık 15km yani baya yakın,ama hiç rahatsız edilmeyeceğimiz,dilediğimizce hareket edebileceğimiz,her türlü araç için etabı olan(yani çıtır gezide yapılabilir,hard offroad ta yapabileceğimiz) bir bölge.Yanında göl var,300metre mesafede tuvalet ve çeşme var.40 yada 50 araç dahi olsa farketmez hepsi birarada,tek bir alanda toplanabilir.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Görüntü0192.jpg

Görüntü0193.jpg

Görüntü0194.jpg

Görüntü0195.jpg

Görüntü0196.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR