Toyota Buluşması-2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 360
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,742

Hangi tarihte yapılması uygun olur?

• 29 Ekim

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasým ýn ilk haftasý

Kullanılan: 4 8.5%
  • Kasýmýn son haftasý

Kullanılan: 10 21.3%
  • Aralýk ayý

Kullanılan: 29 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Ynt: Toyota Buluşması-2010

Tuzaklının üstündeki alanlıktan bir iki görüntü..

DSC_4323.jpg

DSC_4343.jpg

Etiketler

Bugün sabahtan zaman bulup öğlene kadar farklı bir bölgeye gittim.Burası Uludağ oteller bölgesine 10km mesafede,çam ormanlarının arasında,suyu ve tuvaleti ,şahane doğası olan bir yer.Milli park alanı içinde kalmadığı ve Tuzaklı köyüne ait olduğu için,rahat edebileceğimiz bir alan.Çok geniş bi düzlük değil ama 30-40 araç rahat rahat sığar.Etrafıda yine çam ormanı ile çevrili olduğu için rüzğar tutmaz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Görüntü0205.jpg

Görüntü0206.jpg

Görüntü0207.jpg

benim araç 2 kişilik gelmek isteyen birkaç arkadaşım binek araçla gelmek istiyor.oralara kadar çıkabilirler mi

mustafazor' Alıntı:
benim araç 2 kişilik gelmek isteyen birkaç arkadaşım binek araçla gelmek istiyor.oralara kadar çıkabilirler mi

Aralık ayında binek araç sorun olur oralarda. gelmek isteyenleri araçlarımıza alırız :smiley: Yada belli bir noktada binek araçlar bırakılır diğer araçlara geçilir

mustafazor' Alıntı:
Buraya iki türlü ulaşım var.Biri Uludağ yolundan yani asfalttan.Eğer karda olsa zincirle girilir,yani yolda bozukluk yok.
Diğeri yani bizimde sizleri buraya çıkartırken kullanmayı planladığımız arazi yolu ki buradan 4x4 olmayan araçla çıkmak imkansız.
Neticede arazi yolundan gidemeyenleri,asfalttan buraya ulaştırırız,sorun olmaz. ;)

fissek' Alıntı:
Abi,inşallah olur,aralıkta kar olma ihtimali var.Burada rakım 1000 civarı.

Ooo Recep burası çok güzel görünüyo yaw :smiley:
Çamla çevrili,1000 rakım,aralık ayı oy oy,birde beyaz oldumu tamamdır ;D

Valla çok güzel bi yer. :smiley:
Odun işi tamam yanındaki köyden ayarladık,yeme içme içinde birileriyle görüştüm,bize orada hizmet verecek inşallah. :smiley:

fissek' Alıntı:
Valla çok güzel bi yer. :smiley:
Odun işi tamam yanındaki köyden ayarladık,yeme içme içinde birileriyle görüştüm,bize orada hizmet verecek inşallah. :smiley:

E Recep,adını koysakmı,burası olsunmu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR