KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
O nun en beter ama en temiz kalpli modelini düşün ;D bişeyi doğru biliyorsa biz artık eğri olduğunu anlatmakla zaman kaybetmiyoruz ;D Dur şimdi o bir çözüm bulur
Organizasyonu yapan dilediği gibi listeleme yapabilir ama bu şekilde kaç kişinin geldiğini takip etmesi zor olacak. Daha da kötüsü, neden böyle listelendiğini bilmeyenler Toyotacılar için iyi şeyler düşünmeyebilir, dikkatli olun derim
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)
Sedat bey bencede gelin artik.
numara işini segmiyorum çunki on kişi olduk yirmi kişi olduk muhabbeti olacak hep dedigim gibi benim için sayi onemli degil gelenler onemli
AYRİCA ARKADAŞLAR GEZİMİZE TOYOTA SAHİBİ OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARİMİZ ARABALARİYLA YANLARİNA İSTEDİKLERİ MİSAFİRİNİ ALİP KAMPİMİZA GELEBİLİR.
Geziye gelebilmek için bizdeki numara listesini dahil olmak gerekmemektedir. Yeni arkadaşlara her zaman kapimiz açiktir KAPALİ BİR GRUP DEGİLİZ.
Binali bey siz listeyi ellediniz birde faruk abinin yazisini buyutup iyice gozumuze soktunuz ben onu oraya yazarken bile dusundum. rahmetli bizim grubun bel kemiklerindendi benimde oturup dertleştigim hatta dogum gunumu beraber kutladigim bir abimdi. Onsuz bir kamp ben dahil zaten hepimizi çok uzuyor. Toyota muhabbet başligi bu yuzden daha yenı kendine geliyor. İçimizde kalsin istiyoruz bilelim ama olmamiş gibi kendimizi kandiralim istiyoruz. Yani duygusal boyutu bizi çok etkiliyor.
Mustafa bey mont başligina bir yazin ordan bakariz.
Rizeli olayina gelince napalim agalar Allahin bir lutfu işte napalim bize nasip olmuş ama enerjimi sizlede paylaşiyorum
şu montlardan banada yaptırsanız numarasıda 61 olsa arkasında pajero yazsa bende sizi boğazovada balıkçıya götürsem şöyle on numara bir masa hazırlatsam arkasından bir parkura soksam kalma garantili nasıl olur acep
çukkk yemezz.
61 zaten bizim rumda diger adi cem teneke cem
arkasina pujuru zaten yazamayiz. ha sen dersenki ben sana 50 tane pejurucu bulurum o zaman seve seve yardimci olurum.
varmi 50 tane pujurucu forumlarda