KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)
recep kar gösteriyor bursa inegölüde öyle veriyor büyük ihtimal cumartesi gecesi kar göreceğiz ,şu andada orda kar vardır herhalde hiç çıkan varmı sizin gruptan geçen seferki kamp yerine ?
Yakın zamanda çıkan yok ama Bursa çevresinde 700-800 rakımlardan ihtibaren kar başlıyor.Bizim kamp alanı 1400 lerde,büyük ihtimalle kar vardır.Olmasa bile çarşambadan ihtibaren yağacak gösteriyor.Dualarımız kabul oldu galiba.
Geçen sefer catering hizmeti veren arkadaşların yanına gittim bugün,ama gelmek istemiyorlar.Yani herkes yiyeceğini yanında getirsin, yada Keles çok yakın sıkıntı olursa gidip oradanda alınabilir.
fissek' Alıntı:
Geçen sefer catering hizmeti veren arkadaşların yanına gittim bugün,ama gelmek istemiyorlar.Yani herkes yiyeceğini yanında getirsin, yada Keles çok yakın sıkıntı olursa gidip oradanda alınabilir.
tabi yahu geçen sefer bile soğuktu ,herhalde bu sefer tam eziyet olur herkez kendisi yanında getirsin daha iyi ,
recep bu arada , odun problemimiz olabilir ( ben benzinli testereyi getireceğim ) ,birde beni düşündüren tek şey eğer yoğun kar olursa o kadar aracı oraya nasıl sevk edeceğiz hem cumadan gelenler olacak yani tek gelenler için risk olmasın yukarıya çıkış beni düşündüren tek şey bu yahu