KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Toyota Camiası Kış Kampında Buluşuyor (05 - 06 Mart 2011)
CDM-SUBARU' Alıntı:
....
! ÖNEMLİ DUYURU !
Aradaşlar
Genel bi zaman uyumsuzluğu,yani;
Zaman,sağlık,iş ve buna benzer biçok sebepten ötürü biçok arkadaşlarımız katılamıyor, daha büyük bir katılım sağlamak amacıyla 5-6 Mart Kendir Yaylası kampımızı erteliyoruz.
Tarih daha sonra kararlaştırılacak.
Abi haklısın,ancak dün saat 17:30 den başlıyan vee 21:15 e kadar süren dükkanda kalmama sebep olan yoğun telefon trafiğinden dolayı atlamış olabilirim.Kusra bakma lütfen ;D
Sebepleride dediğim gibi abi,sağlık,iş v.s v.s biçok arkadaş son dakka aksilikleri dolayısıyla gelememe durumu çıktı.
Durum bu abi.Canlar sağolsun abi,nasılsa toplanırız,biliyorum beni nekadar çok özlediğini ;D inan bende özledim,özellikle doktor abimi ;D
bence gelinen durum hic de iyi degil,keske gelenlerle bulusma yapilsaydi
ben sirf bulusmaya yetismek amaciyla is gezimi kisa tutup bugun donuyorum,ki erteleme istemistim , arkadaslar sagolsun,
bundan sonra kendini listeye hemen yazanlar iki kere dusunsun,
Ne yapalım, artık herşeyi sanaldan yapıyoruz zaten.
Sana iyi muhabbetler yoldaş,aman dikkat et tatlını yemeden gitme,birde ısı bombalarınıda yanına almayı unutma.
fissek' Alıntı:
Ne yapalım, artık herşeyi sanaldan yapıyoruz zaten.
Sana iyi muhabbetler yoldaş,aman dikkat et tatlını yemeden gitme,birde ısı bombalarınıda yanına almayı unutma.