KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar,93 model 4200 cc dizel toyota coaster aldım ve karavan yapmayı düşünüyorum,daha önce landrover camperım vardı ama küçük geldiği için değiştiriyorum,coaster dan nasıl bir karavan olacak merak ediyorum, ancak net te yaptığım araştırmalarda özellikle avustralya da çok yoğunm olarak kullanıldığını gördüm,tek endişem yedek parça sorunu olurmu,selamlar
Tayland, Malezya ve Singapur taraflarında yoğun şekilde turist otobüsü olarak kullanıldığını biliyorum, o zaman da bu araçtan güzel integrated olur diye düşünmüştüm, ama hiç karavan olarak görmedim. Arka camları iptal edilerek karavan görünümü kazanabilir. Yeni hali çok daha şirin. http://www.toyota.com.au/coaster
Oğuz
tüm seyyah dostlara merhabalar,ikinci karavanım olan toyota coaster karavanımın yapım aşamalarını elimden geldiğince paylaşmak istiyorum,aracım 1993 model 6 silindir,4200 cc dizel motor(land cruser motoru ile aynı)27 kişilik bir araç,genelde avustralya,yeni zellenda,uzak doğu ve arab ülkelerinde çok yaygın kullanılan bir araç,maalesef ülkemizde yok gibi bir şey,çok nadir bulunabiliyor,karavan olarak avustralya-yeni zellanda da çok yaygın,kullanımı çok rahat bir araç,yakıt olarak 12-13 litre yakıyor ortalama,