Toyota-Fortuner D-4D

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fastgame Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,132

fastgame

Ana Kamp
Yer
Yalova
Merhaba;
Toyota Fortuner ile ilgili forumda pek yorum bulamadım...Ben 2. el bir LC ararken nette Fortuneri görünce takıldım biraz bu araca...
hem uzun yol asfaltta;güvenlik- performans-donanım-ekonomik yakıt-konfor özellikeri taşıyan,
hemde arazi performansı olan bir araç istiyorum..

aşağıdaki linklerde ki araçlarada bakarak fikirlerinizi alabilirmiyim....
http://www.sahibinden.com/toyota_fortuner-46WQQaXQQ11722033WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fortuner_d-4d_2007_askinjeep_den_kazasiz_-88WQQaXQQ14336919WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Toyota-Fortuner D-4D

selamlar kardeşim
bu mesajınızı toyota muhabbet köşesinede yazın mutlaka yorumlar arkadaşlar
sevgiyle kalın

merhaba ben suudi arabistanda yasiyorum bu arac burada bolca mevcut. bilirsiniz toyota hilixu bu onun jeep hali, orta kabin dahi aynidir. aracla seyahat etdim kullanmadim. tabii ki hiluxa gore konforlu. bu ilanlardaki araclarda full paketler. Sorunsuzca omur boyu kullanilabilir. bizde sirketin verdigi hilux lar var idi. esek niyetine kullanirdi arkadaslar ama durmak yok yola devam derdi. toyota sorunsuzdur. bende yeni prado almayi dusunuyorum ama bunlar ufak kardes sayildigindan prado, fortuner turu araclar hakkinda bilgi bulumayirum. birde donanim haber voklswagen tiguan forumlarinda bu aracin yaptigi kaza sonrasi hurriyetde cikan kaza goruntusunede bak.

www.toyota.com.sa/en/modelsprices.asp?model_id=8 bu adresten toyotalarin arabistan fiyatlarini inceleye bilirsin. Dikkat edersen fortunerin en fullu pradonun bosu, pradonun lux paket baslangic fiyatininda lc vx200un bosunun fiyatina dek geldigini gorursun. Buda diger bakis acisi. burada vergi yok. bu fiyatlarlari rehber kilanda budur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR