Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
discovery-V8' Alıntı:
Evet çok bilgililer, defender in sürekli 4 çeker olduğundan haberleri yok, düdük kadar 600x16 seri III lastik ve jantlarına birşey demediler, defenderin şaft tahrikli el frenini 50-60 km hızla girken test etmeye kalkıp neredeyse ön camdan çıkıyorlardı. Daha önceden temizlediğimiz, kabak gibi ortadaki motor seri numrası ve şasi numarasını bulamadılar.
Ama cam sileceğinin su fışkırtmadığını, kaloriferin ısıtmadığını anlayabiliyorlar ;D
+1 ...benim aracta silecek su fişkırtma aksamının sigorta atmış baya mücadele verdik.değiştireyim hemen diyorum ,git yaptır gel diyorlar.
bence ankarada muayene yaptıracak arkadaşlar ivediğe hiç gitmeyin..akyurt ve gölbaşı çok rahatmış bilginize.
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
umutcelikel' Alıntı:
Yavuz, adamlar araba ve arazi taşıtından anlıyorlar dedim. Defenderdan anlıyorlar demedim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne yapsın adam, Defenderda arabaya benzer tek şey silecek ve kalorifer zaten. (Çalışıyorsa tabi) ;D
(Toyota sayfasında Toyotacılara güvenip 62 kg ile 100+ kg üyeye sataşan üye)
Bence okadar emin olma ;D çita gibi oldu bizimki, çok hızlı ama nefes çabuk tükeniyor ;D ilk 100 metrede yakalıyıp üstüne basarım yakalayamazsam serbest bırakırım ;D