Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
)))))
İyi abi valla...Hilux'ı unuttum hemen...Çok maymun iştahlıyım))))))))))))
Sürüşü izolasyonu falan çok güzel maşallah. Ama çok ağır tabi, sanki arazide zank diye batacak gibi bir hali var hantallıktan ötürü)))
İşlemlere başladım hemen...Egzoz iğrençti, 20 ek yeri vardı, egzoz yapıldı komple büyük susturucu ile...Genel bakım yapıldı. Lastikleri aldım, jantları bekliyorum takmak için vs vs...Sende var mı yenilik abi?
valla bu arabayı memleketin en iyisi yapacağına şüpemyok. severek yapılan her işin neticesi çok güzel oluyor. bende yeni bişey yok. he olmazmı ön makasları komple çıkarttım tek kat parabolik makas taktım. ama zannediyorum amortisörler zayıfkaldı. bu bi kaç hafta çok yoğunum işlerimi hafifleteyim daha kuvvetli amstr lerle deneme yapıcam. başka da bişe yok. hilüx son kalesi olarak sonuna kadar satmıycam aracımı vazgeçtim vx serisinden
scrambler' Alıntı:
valla bu arabayı memleketin en iyisi yapacağına şüpemyok. severek yapılan her işin neticesi çok güzel oluyor. bende yeni bişey yok. he olmazmı ön makasları komple çıkarttım tek kat parabolik makas taktım. ama zannediyorum amortisörler zayıfkaldı. bu bi kaç hafta çok yoğunum işlerimi hafifleteyim daha kuvvetli amstr lerle deneme yapıcam. başka da bişe yok. hilüx son kalesi olarak sonuna kadar satmıycam aracımı vazgeçtim vx serisinden
Üstüme vazife değil ama bugün yine incledim, sanki bu araba üretilmiş, 1987 de zaman durmuş, Umut alınca tekrar işlemeye başlamış gibi, her bir etiket yerinde duruyor, çok iyi bakılmış arabaya, yada hiç kullanılmamış gibi.
yavurca terimleri dilimize katmayı çok severizya onun sonucu oldu bu laf.Pardon.
Eski Türkçesi ayna mahruti oranı, yeni türkçesi diferansiyel dişlisi oranı.Türkçe dersi gibi oldu ama ukalalık olarak algılamayın lütfen.
sevgiler selamlar.
yavuz-çelikel' Alıntı:
[attachment=1]
aynen budur. ;D
yavurca terimleri dilimize katmayı çok severizya onun sonucu oldu bu laf.Pardon.
Eski Türkçesi ayna mahruti oranı, yeni türkçesi diferansiyel dişlisi oranı.Türkçe dersi gibi oldu ama ukalalık olarak algılamayın lütfen.
sevgiler selamlar.
abi bu arabyı dolapdere bizzat serviste baktım 10 nomara olmuş.
abiyelde biraz konuştuk hakkaten çok emek sarfedilmiş ama değmiş.
abi allah kaza bela vermesin güle güle kullan. arazi deyince hıllux bi başka !!!!!!
iyi dileklerin için teşekkür ederim. evet araca çok mesai harcadım uzun yıllar kullanacağım diye yaptırdım ve diğer hilüx lerden farklı olsun diye çok değişiklikler yaptım.Aslında araç resimlerdekinden çok daha ihtişamlı duruyor gören herkesi kendisine hayran bırakıyor emin olunku ben bu kadarını tahmin etmemiştim . fakat kurtuluş tan çok sevdiğim eski mahalle arkadaşım ve aynı zamanda eski iş ortağımı kıramadım aracı kendisine verdim eminimki oda araca benim gibi bakacak kıymetini bilecektir.Allah İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
teşekkür ederim buraya bu araba hala benimmiş gibi yazıyo olmam da başka bi enterasan durum tabiki D jantları bostancı TAR oto dan almıştım ama inanınki fiyatını hatırlamıyorum.