Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum
taşekkür ederim inşallah önümüzdeki hafta sonu gerekli eklemeleri yaptıktan sonraki resimlerinide koyucam buraya eminimki o resimleri gören herkes hilüx hastası olacak
ben hillux sünü yakından görmüş birisi olarak 10 numara diyorum
hatta daha çok şeyler de söylerim ama nazar değer diye söylemiyorum.
dayanıklılığı ve sağlamlığıyla ün yapmış bir aracı bir kere topladığınız zaman
uzun yıllar problemsiz kullanırsınız.Bence tek eksiği arkaya dif.kilit.
onu da halledersen süper olur.
kadri' Alıntı:
ben hillux sünü yakından görmüş birisi olarak 10 numara diyorum
hatta daha çok şeyler de söylerim ama nazar değer diye söylemiyorum.
dayanıklılığı ve sağlamlığıyla ün yapmış bir aracı bir kere topladığınız zaman
uzun yıllar problemsiz kullanırsınız.Bence tek eksiği arkaya dif.kilit.
onu da halledersen süper olur.
kadri bey övgüleriniz için çok teşekkür ederim yeni eklemelerde yaptım. dif kilit ve dif. diresiyon siparişi de verdim inşallah önümüzdeki ay onlarıda tamamlamış olurum. ben de her geçen gün araca daha çok bağlanıyorum. gerçi sizin aracınızın tırnağı olamaz ama olsun inşallah bi gün bana kısmet olur sizinki gibi bi pajero sizde allah kazasız belasız sürüşler versin.
Ben hiçbirinde standart değil diye biliyorum...Opsiyonel olarak fabrikada takılmış, o yıllarda belki TR'ye o opsiyonla girişi çoktur onun için öyle biliniyor olabilir...
benim bilgilerim kulaktan dolma yanlışlık payı çok yüksek. ve bu araçtan evvel hiç japonlarla ilgilenmemiştim. çokta bilgi birikimim yok o yüzden. ama kilitli dif. muhakkak takıcam. zaten defransiyelimde az da olsa bi ağlama var. dif takmak için bu da yeterli sebep zaten
Ben taktırdım. Hatta kırdım bile, şu an sanayide. Balatalı tip mi yoksa yaylı mı nedir sistemi bilmiyorum, açıp bakacaklar ayar mı problem yoksa kırılan kopan birşey mi var bilmiyorum ama hakikaten işe yarayan birşey...İki çekerde arka hafiflikten ötürü geri geri yokuş çıkmak bile mümkün değil kilit yoksa...
çok geçmiş olsun eğer masrafı buyukse değiştirmenizi tavsiye ederim. ben ankarada buldum 650 ytl fiyat verdiler bence makul bi rakam. inşallah sizinki fzla masraflı değildir.
ben fronteradan biliyorum kullandığınız yağın çok buyuk etkisi var. kilitli defransiyele vizikositesi yuksek yağ kullanmak gerekiyor. eğer buna uymazsanız defransiyeliniz zarar görüyor ve 90 ve üzeri açılardaki dönüşlerde dif . kilitlemeye çalışıyor.