Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scrambler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 228
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,035
Ynt: Toyota Hillux'da Tadilat Bitti, Yorumlarınızı Bekliyorum

scrambler' Alıntı:
gerçi bu araçlarda parça sıkıntısı olsa noolur, parça ihtiyacı olmuyorki

yahu nazar degdireceksiniz..

Etiketler

omergin' Alıntı:
yahu nazar degdireceksiniz..
aynen dediğin gibi oluyo valla bana nazar değsi. ümit sen sıkı dur şaka bi tarafa herkesin arabasını allah nazarlardan saklasın. söylediğimiz şeyler abartı değil neyse onu yazıyoruz

valla doğru geçen hafta da bana değdi, Corsa geldi vurdu durduk yere :-\

ben yeni üye oldumm kusurabakmayın biraz geç bi yorum ama hilux'unuz gerçekten süper olmuş
AMMAN NAZAR DEYMESİN
bizde 87 hilux'umuzu emekliye ayırıp 94 2.4 2L hiux aldık sim di toparlama sırası ona geldi gerçi sizinki gibi fazla bi ugraş gerektirmiyecek ama keyfe keder baya ekleme yapıcaz gibi gorunuyo .Daha alalı 1 ay olmamasına ragmen tabor vinç ve nato çeki demirini yaptırdım
Eminimki ilerleyen gunlerde sizin bilgi ve tecrubelerinize olduk ça ihtiyac duyucam şimdiden paylaşımlarınız için size teşekkür ederim ...

elimizden ve bilgimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışırız sen hilüx de başka bişe deme

hilux ormanda 10 kaplan gücündedir bu unutulmasın lütfen ;D
hilux özlü sözler topiği açamak lazım aslında salih bey

gerilla savaşı başlatcaksınız heralde.. ;D ;D ;D

;D ;D ;D SALİH BEY ŞU CJ SAYISINI 10.000 E ÇIKARALIM .... ;D ;D ;D

gıpraşma ve depişme açılarıda mükemmel bi araç bence
önemli bişey bu açı işi 32 derece enlem 42 derece boylam vs.. vs..

aracınızı iyi günlerde kullanın

Allah kaza, bela vermesin.

Merhaba Ertan bey,sorunuzu Salih beye sormuşsunuz ama bende ufak bir bilgi vereyim,hangi araç olursa olsun özellikle motora yapılacak modifikasyonlar,bir bütün halde olması gerekir.Yani uysa bile(zannetmiyorum)sibop ve turbo ile bu iş bitmez.Üst kapak ihtiyacınızda olacağına eminim.Bundan sonrada o üst kapağa destek olacak alt kısımda deyişikliklere ihtiyacınız olacak.Sonuç olarak yapmayı düşündüğünüz işlem yerine 2.8 turbo motor alsanız her açıdan daha faydalı olacaktır.

yaparken çıkacak masraflar ve yaptıktan sonra çıkacak olan masrafları üst üste koyup Tuğsan bey in de dediği gibi bi 2.8 turbo motor takmak bence çok çok daha mantıklı olacaktır. kaldıki 96 2L motorla 87 2L motorun bloğuda farklı conta takımı komple farklı. yani 96 nın siboplarını 87 ye uydurmak pratikte kolay gibi görünmüyor ( bu tahminden öte değil tabiki). benim araç toplanma aşamasındayken 2L motorum komple turbo kitini bulmuştum pompasıda dahil. fakat yalovadaki ustam bile ben bu sorumluluğa girmediğim bu arabaya da bu işi yapmam günah demişti. neticede turbo motorla düz motor krank yataklarına kadar farklıdır. kaldıki herşey uydu oldu. okadar masrat ettiniz diyelim emin olunki motorun ömrü baya bi kısalıp size bide yakın zamanda rektifiye masrafı açacaktır. bunların hepsini bi daha düşünüp kararınızı yeniden gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Tuğsan bey ve Salih bey Ankarada bir tanıdığımızın vasıtası ile 3.0 TDİ 4runner motoru bulduk . Bu motorun hilux'umuzun şanzumanına uyup uymacağını öğrenebilecegimiz bir meci varmı yardımcı olabilirseniz cok sevinirim... (anladımki turbo takarak gireceğimiz masraf elde edeceğimiz gücü karşılayacak nitelik olmayacak ):-[