Geçenlerde bir arkadaşım ihaleden Hilux Aldığını belirtmişti, Bir kaçtane aldığını söleyince benimde en doğal vazifem olarak birine çökmek oldu gittim ve aracı aldım..
Yapılacaklar;
Kaporta -
Şase ve komple boya
Lastik -Jant
İç Döşeme
Motor temizleme
Koltukları tekli hale getirme
Sis farları
Vinç
Arka kabinin üst yanlarını kapatmaktaki amacınız ne acaba. Ayrıca bu ilavenin araç tarafında kalan köşesi çok çirkin olmuş, buraya bir çözüm düşünüyormusunuz. Kolay gelsin...
Öncelikle şöle söliyim ;
Kasa yanları kapatma amacım görsellik olarak biraz daha değişiklik olsun istedim stopların iptalini yaptım.. Kasa üzerinde yapıcağım bir kaç işlem daha var ondan sonra ne kadar farklı olucağını görücez.. Tabi birde bu biraz zevkler ve renkler meselesi.. Saçlar şuan olarak yanık izleri ve o halde çirkin görünüyor. macun ve boyadan sonra çok daha değişeceğini umuyorum ben.. Olmadı canımız sağolsun dimi
Gelelim işlerimizin devamına..
Bugun şasenin tamamen ayrılmasına başladık. Tüm parçaları temizledik.. Şase tekrar boyanıcak.. Kumlama yerine pürmüz ile boyayı eritipde sonra özel bir madde ile yıkamayı tercih ettik.. Ve yarın'a kadar bu işlemi bitirebilirsek öğleden sonra boyama işlemine başlamamış olucaz. Fotorafları yarın akşam eklemiş olurum..
Ve halanda lastik ve jant konusunda arada kalmış durumdayım nasıl ve ne yapıcağımızı bilmiyorum..
Evet arkadaşlar boş durmadık hafta sonu ve araca devam ettik
Şase ile ilgili işlemlerimiz bitti ufak ufak şaseyi topluyup kenara doğru bırakıyoruz.. Yarın sabah kupaya başlamış olucaz. Öncelikle pütürü ihmal etmeden hemen işlemlere devam..
Bir kaç resim
Tüm amitesörler ve en ufak civasatına kadar her şeyi sıfırlıyoruz buna makas burçları bile dail ettik.