Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Snapback Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 185
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,068

Etiketler

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Tekrardan Merhaba Arkadaşlar

Başlığa bir çoka arkadaşımız bakıyor ama bana kimse yardımcı olmuyor açıkcası..

Lastik konusunda halanda kalmış durumdayım..

Snorkel konusunda ne yapıcağımı bilmiyorum

TOYOTA HILUX 25 SNORKEL
TOYOTA 167 HILUX SR5 SNORKEL Bunlardan hangisi bu arabaya uygun bilen yokmu acaba

hayırlı olsun, kolay gelsin benimde sevdiyim araçların içinde başta gelen, inşallah birgün kavuşuruz

aslanaybars' Alıntı:
merhaba kardesim hayırlı olsun öncelikle bugün pazar oldugu için herkes arazidedir o yüzden sana cevaplar bu aksam vede yarın gelir ;D ;)
herneyse...sitede erkan abimiz var kendisi lastik konusunda uzmandır cdm-subaru nickli onunla irtibata gecebilirsin en güzelini o cevaplar...ve sana lastik konusunda yardımcı olur alabilirsin lastik en son amerikadan lastik getirtmişdi lastikler dehset :eek:
saygılar
görmedin msjımı sanırım

Snapback' Alıntı:
Tekrardan Merhaba Arkadaşlar

Başlığa bir çoka arkadaşımız bakıyor ama bana kimse yardımcı olmuyor açıkcası..

Lastik konusunda halanda kalmış durumdayım..

Snorkel konusunda ne yapıcağımı bilmiyorum

TOYOTA HILUX 25 SNORKEL
TOYOTA 167 HILUX SR5 SNORKEL Bunlardan hangisi bu arabaya uygun bilen yokmu acaba

Merhaba, aracınız hayırlı olsun.
31 10.5 15 ebat BF AT ve Silverstone MT 117 Sport lastik kullanıyorum, tavsiye ederim. Aracı çogunlukla yolda ve hafif çamurlu parkurlarda kullanacaksanız sadece BF AT de işinizi görür.

Hılux LN 65 için şinorkel aşağıdaki linkte var.
http://www.4x4rescueteam.com/sayfalar.php?id=1073

Selamlar.

Tekrardan Merhabalar :smiley:

Bugun aracı sökmeye başladık..

Araç iç döşemeden başadık olaya.. Camlar ve tavan yer döşemeleri söküldü.. Yarın sabah motorcuya götüreceğim.. Fotoraf makinası yanımda olmadığı için resim çekemedim.. Ama yarın ekliyecem resimleri.. Şimdilik kolay gelsin :smiley:

merakla takipteyim ;)
fotolar önemli gercektende fikirler düsünceler cogalır daha fazla ilgi çeker ;)
kolaylıklar....

Sabah gözümü sanayide açtım boş durmak yok..

Hemen boya malzemelerimi aldım..
Her gidişimde bir kaç eksiği tamamlıyorum..
Yarın şanzıman 5 vites için değiştiriliyor..
Hidrolik direksiyon elime ulaşıyor.

Yarın şanzımanda indikten ilk elektirikçiye ardından kaportacıya doğru yol alıcaz..

Herşeyden önce temiz ve net bir işlem yapıcağım ve kısa sürede bu işlemleri yapmaya kararlıyım..

Döşemler
Motor Sökümü..

100_1574.jpg

100_1576.jpg

100_1577.jpg

100_1579.jpg

100_1581.jpg

jant seceneklerini cogaltabilirsin he olmazsada 2.jant güzel ;)
ilgiyle takip ediyorum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR