hilüxcü osi
BİR ZALİMDEN ALİM, BİR ALİMDEN DE ZALİM DOĞAR...
merhabalar.sizlerin arasında olmak çok güzel.sizinle toyotanın geçen yıl (2008de) farkettiğim bi modelini paylaşmak istiyorum.modelimiz toyota hilüx sr 5.aracı dayıma aldık.araç toyotanın sınırlı sayıda ürettiği ve türkiyeye de sadece 3 adet verdigi sr 5 modeli.ben bu aracı gördügümde inanamadım.araçta o kadar özellik varki saymakla bitmez.şuan çıkan 2010 model toyota hilüxten çok daha fazlası var.başlıca özellikleri; çift hava yastıgı,abs,klima,sanruf,4cam ot,hidrolik dreksiyon,merkezi kilit,orjinal ön ve arka sis farları,orjinal teyp,ön kol dayama,ön ve arka mikalaj tampon,kapı kolları ve aynalar mikalaj,orjinal çelik jant,orjinal kuşak,renk metalik siyah,önler orjinalden helozon,arkalar makas,12 voltluk çift çakmaklık çıkışı,orjinalden arka ağırlık,kadife oturak kılıfı,koltuk ısıtma ve daha neler neler...aracın şanzumanı süper kullanışlı.şanzumandan hem 4x2 hem 4x4 hem 4x2 agıra hem 4x4 agıra hem sadece 4x2 ye hem 4x4 te iken tekerlekleri birbirine baglama inanın çok kullanışlı.araç 90 beygir 2400 motor dizel.tdı turbo dize motor.araç şuan 220 bin kmde servise gösterdik daha motor yarı deyil dediler.inanın böyle bi araba olamaz.ben inanamadım gördüğümde sizde görseniz bana hak verirdiniz...