KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benim dükkan yakın çıkınca onları görüyom ben müşteriyemi kızdım onlara patlarım evde hatuna mı kızdım onlara patlarım benden kurtulmak için bitirirler içlerini yerim ben onların bu sefer kanka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
abicigim bu tamponun olculerini bana yollayabilirmisin,uygun yerde olsam gelecem neyse yapalim al ucretini diyecem ama Kibristan katiliyorum forma ,imkanim yok ....
Saygilar...
abicigim bu tamponun olculerini bana yollayabilirmisin,uygun yerde olsam gelecem neyse yapalim al ucretini diyecem ama Kibristan katiliyorum forma ,imkanim yok ....
Saygilar...
Saygilar...
Abicigim cok tesekkurler ben bunu grafik olarak tasarlarim ,yalniz ust kenar uzunlugunu vermemissin ,(alttan olculerini verdigin uc parcanin ust birlesim uzunlugu) onuda bir verebilirsen cok guzel olur,,
Tekrardan tesekurler..