Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,745
Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

senıde gorucez ben cıkınca sen gırceksın kotse bakalım ne olcak halın kapartacıyla allah tan yenı adam aldılarda ısler hızlsndı

Etiketler

benim dükkan yakın çıkınca onları görüyom ben müşteriyemi kızdım onlara patlarım evde hatuna mı kızdım onlara patlarım benden kurtulmak için bitirirler içlerini yerim ben onların bu sefer kanka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

olan bana oldu aksam sabah ordayım zayıfladım artık be gunde on kez gıdıyorum sımdıde gıdıcem bakım ne yaptılar panjurada yaptımı fıbercı bakım onada

yapmadıysa al gel iş yokken ben engin tecrübelerimle yaparım panjurunu ;D ;D ;D ;D ;D ;D

seçkin_oto' Alıntı:
amin amin bende aracla cok ısım var resımde gördün gibi daha kaportada :'( :'(
hayırlısıyla en kısa zamanda biter inşallah.Allah kazasız belasız binmek nasip eder.

buda toyotanın vinçi

Fotoğraf-0161.jpg

abicigim bu tamponun olculerini bana yollayabilirmisin,uygun yerde olsam gelecem neyse yapalim al ucretini diyecem ama Kibristan katiliyorum forma ,imkanim yok ....
Saygilar...

hilux2000' Alıntı:
abicigim bu tamponun olculerini bana yollayabilirmisin,uygun yerde olsam gelecem neyse yapalim al ucretini diyecem ama Kibristan katiliyorum forma ,imkanim yok ....
Saygilar...
en kısa zamanda ayarlıyayım.

hilux2000' Alıntı:
Saygilar...
bilgisayarla pek aram yok becerebildiğim kadarıyla gönderdim .inşallah işine yarar.

Fotoğraf-0065.jpg

Fotoğraf-0078.jpg

Abicigim cok tesekkurler ben bunu grafik olarak tasarlarim ,yalniz ust kenar uzunlugunu vermemissin ,(alttan olculerini verdigin uc parcanin ust birlesim uzunlugu) onuda bir verebilirsen cok guzel olur,,
Tekrardan tesekurler..

Ben vinc takmayacam abi sadece ormanlik arazide cali cirpi carpmasin diye takacam bunu ,bide canavar goruntusu icin hevesleniyorum.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR