Toyota Land Cruiser 100 VX Hakkında ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan respot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,390

respot

Yeni Üye
Aranıza daha bu akşam katıldım aslında sizlerle aşağıda paylaştığım ilandaki araç hakkında bilgi toplarken tanıştım desem yalan olmaz. Haylimdeki jeep modeli hep toyotanın aşağıda sunduğum modeli olmuştur küçüklüğümden beri. Gerçi hala hazırda bu aracı alacak bir bütçeye sahip değilim ama inşAllah ilerleyen zamanlar içerisinde bu land cuiserin aynısından bir tane almak istiyorum. Bu aracı alacak arkadaşada hayırlı olur inşAllah ama çok temiz tam istediğim gibi ve acayip gözüm kaldı inkarı yok. :-\ Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sahibine. Birde sizce fiyat makul mü bu model için, bana biraz fazla gibi geldi ama belkide aracı çok iyi tanımamamdan kaynaklanıyor olabilirde? Şimdiden konuyla ilgilenen ve bu model hakkında fikrini beyan edecek olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Link

http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=2798601

Etiketler
Ynt: Toyota Land Cruiser 100 VX Hakkında ?..

İlanda gördüğünüz araç 100 VX değil BJ60'dır.Dizel olması,kaportanın temiz ve çürüksüz olması,yürüyen aksam ve mekaniğinin sağlam olması fiyatını belirleyen unsrular.İlandaki aracın yazılı olan rakamı edip etmeyeceğini ancak yapılacak kontroller sonrasında karar verilebilir.Birgün inşallah bu aracın temiz birtanesine sahip olursunuz ;)

VX 100, şudur ki en beğendiğim 4x4 lerden biridir :smiley:

big_16289992nmw.jpg

İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşAllah kardeşim hep hayalim bu olmuştur. Fkat neden madem bu BJ60 ise bu araca VX100 demişler bunu anlamadım şimdi. Sanırım satanda aracı tanımıyor :D :D :D

respot' Alıntı:
İlginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşAllah kardeşim hep hayalim bu olmuştur. Fkat neden madem bu BJ60 ise bu araca VX100 demişler bunu anlamadım şimdi. Sanırım satanda aracı tanımıyor :D :D :D

sahibinden.com da hiç de azımsanamayacak bir kesim kendi aracını tanımıyor, modelini bilmiyor ya da özelliklerini yanlış biliyor :smiley:

PrometheusTR' Alıntı:
sahibinden.com da hiç de azımsanamayacak bir kesim kendi aracını tanımıyor, modelini bilmiyor ya da özelliklerini yanlış biliyor :smiley:

Durumu güzel özetlemişsiniz sayın PrometheusTR. Sağolun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR