Arkadaşlar Selamlar
16-18.07.2010 tarihleri arasında Silivri/İST, Samsun, Amasya, Samsun, Silivri arasında VX80 aracım ile 2122 Km yol yaptım. Aldığım LPG tutarı 695 TL (347,5 Lt), %10 Şehiriçi %90 Şehirlerarası kullanım ile yaptığım hesaplama ile Km de 327 kuruş, 100 Km de 16,37 litre yakıt sarfiyatı oldu.
Merak edenler için bildirmek istedim.
dün itibariyle edirne, akhisar arası toplamda 1200 km yol yaptım D2 V8 aracım var km'de 34 krş full klima ağzına kadar tıka basa dolu bir araçla,
bu araçlarla bu rakamlar bence çok iyi değerler daha da aşağısını beklemek hayal olur
eger aracda yuksetme yoksa tavanda bagaj yoksa cok fark edıyor. lastik ebadindan cok dıs yapisi gene ayni amaen onemli etken tavandaki bagaj direk 50 krş koyun derim. artı yuksetme
araç açindeki yuk çok etkili degil neticede torklu makıneler yıgılmıyor araclar
Arkadaşlar Selamlar
16-18.07.2010 tarihleri arasında Silivri/İST, Samsun, Amasya, Samsun, Silivri arasında VX80 aracım ile 2122 Km yol yaptım. Aldığım LPG tutarı 695 TL (347,5 Lt), %10 Şehiriçi %90 Şehirlerarası kullanım ile yaptığım hesaplama ile Km de 327 kuruş, 100 Km de 16,37 litre yakıt sarfiyatı oldu.
Merak edenler için bildirmek istedim.
Selamlar Ahmet Abi
Evi taşıma faliyetleri ve Yurt dışından misafirler nedeniyle hiç bir tarihi uyduramadım. Ama siteden aktiviteleri takip ediyorum. Uyan ilk toplantıda görüşmek dileği ile.
Teşekkürler.
slm arkadaşlar benimde hayalim 2000 model vx100 almak bunu için sızden bılgı almak ıstıyorum kendı yaptıgım arastırmalarda uzerıne arac olmadıgını gördum sızden rıcam lpg li kullanımlarda kı performans kaybı ne derecededır ve arac mekanık anlamada hangı arızaları verıyor bu konuda bılgı sahıbı arkadasların yardımlarını beklıyorum sımdıden teşekkurler