KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
heytem bey 87 mod lj fj 73 üm var.bu araç konusunda usta olduğunuz söylendi.bir şey sormak istiyorum.H4 de geçirmek istediğimizde aracı durdurmak gerekirmi yoksa giderkende geçirebilirmiyiz?? H4 basmalı düğme şeklinde ..teşekkürler selamlar..
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
MOBİDİK' Alıntı:
heytem bey 87 mod lj fj 73 üm var.bu araç konusunda usta olduğunuz söylendi.bir şey sormak istiyorum.H4 de geçirmek istediğimizde aracı durdurmak gerekirmi yoksa giderkende geçirebilirmiyiz?? H4 basmalı düğme şeklinde ..teşekkürler selamlar..
Heytem abi cevap vermemiş ama ben vereyim yerine, basmalı yani elektrikli düğmeli ise durmadan h4 e geçebilirsiniz diye biliyorum, Umut ve Heytem beyler doğru ise onaylayınız.
yavuz-çelikel' Alıntı:
Heytem abi cevap vermemiş ama ben vereyim yerine, basmalı yani elektrikli düğmeli ise durmadan h4 e geçebilirsiniz diye biliyorum, Umut ve Heytem beyler doğru ise onaylayınız.
cok ozur dilerim bu konuyu gormemisim, dugmeli yani vakumlu ise 50 km ye kadar hareket halinde gecebiliyor, ama aracta yukseltme olayi var ise bazen problem ciktigini duydum
Merhaba aracınız çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Ama standart Jimny 'nin yanına koyup fotoğraf çekmek haksızlık, büyüklerin küçükleri kollaması gerek İzninizle bende bir Jimny resmi eklemek isterim. Selamlar,
XXSİLVERADOXX' Alıntı:
cok ozur dilerim bu konuyu gormemisim, dugmeli yani vakumlu ise 50 km ye kadar hareket halinde gecebiliyor, ama aracta yukseltme olayi var ise bazen problem ciktigini duydum
bildiğim kadarıyla yükseltma yok. 35 jan takılmış. görmek isterseniz. araçlar bölümünde (işte benim lc fj 73 ) olarak duruyor.verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Erkan Bey selamlar, kusura bakmayin biraz gec gormusum malum tatil bayram vs derken...
Orjinal lastikleri 31 ince tekabul ediyor olmali, bir daha kontrol edin bence. İster 4 ister 6 silindir olsun, bana sorarsaniz 35 icin mutlaka ayna mahrutiyle oynamak gerekir. Ha oynamadan yurur mu yurur ama tatsiz olur... Ebayden justdifferentials diye bir dukkandan almistimyanlis hatirlamiyorsam, nitro gear marka... Ozel ithalatcilar da getirtmeye basladi sanirim siparis usulu...Lsd bazi modellerde opsiyonel olarak cikmis denilene gore...