Aracın torpido dahil her yerini sökmüştüm, motor içinde hiç bir şey yok, taban halısını sökünce de, sadece her iki tarafın ayak dayama yerlerinde hafif çürükler vardı, onları temizledik.. Arka çamurluk yarıdan itibaren komple, ön çamurluk ağızları, marşpiyeller, arka stopların yuvaları, 4 kapı saçları,ön cam altı, 2 adet ön davlumbaz,kapı direkleri tamamen yenilendi.
Şuan için görünen bir şey kalmadı zaten kazası olmadığı için yaşı itibariyle oluşan çürükleri ve kötü yapılan işçiliği düzelttim. Motor - şanzuman - alt takım zaten çok iyi maşallah.
Boyaya hızlı bir başlangıç yaptık. Daha fazla tahammülüm kalmadığı için benim araç için özel birini tuttuk,inşallah önümüzdeki hafta boyanacak artık. ;D ;D ;D
Üstü açık güzel duruyor ama maalesef ben hiç açık kullanmayacağım zira sökmesi ölüm gibi ;D 18 tane cıvatayı sökmek ve ardından o koca kapağı koyacak yer bulmak imkansız gibi.
Teşekkürler,inanın ilk başlardaki sürprizlerden sonra iyice paranoyaklaştığımız için her yerden şüphelenir olduk,onun için acaba dediğimiz her yeri kazıdık ve tahminlerimiz doğru çıktı. Neyse bitti artık.