Geçtiğimiz haftayı astarın iyice kuruması için bekledik ve diğer işleri hallettik. Pazartesi(yarın) astar boya için hazırlanacak,sanırım salı günü zımpara ve yoklamalar biter. Sonra torpido ,kilitler, elektrik tesisatı,taban yalıtımı ve halısı ve camını taktırırım. Kısmetse Cuma veya Cumartesi boyarız. Bu işlemleri boyadan önce yaptırıyorum ki, takma esnasında boyayı çizmesinler. En son ön cam takılacak. ;D
Ön çamurluk içi davlumbazlarımızın çürükleri temizlendi,gene WÜRTH ün pas dönüştürücü ilacı sıkıldı. Üstüne pütür atıldı. Bu ilaç hakkında bilgi vermek isterim.
Paslı yüzey tel fırça yapıldık dan sonra sürüyorsunuz(ilacın rengi beyaz) ve o bölge ne kadar çok paslıysa, rengi mordan siyaha kadar değişiyor ve bir daha o bölge paslanmıyor. Normal paslı olmayan metale sürün gene beyaz kalıyor.
Sevgili adaşım kutlarım ..araban süper oluyor...Bu arada bigi Paylaşımların için teşekkürler...bitince kap gelde antalyada sağlam bir kamp atalım beraber....
Sevgili adaşım kutlarım ..araban süper oluyor...Bu arada bigi Paylaşımların için teşekkürler...bitince kap gelde antalyada sağlam bir kamp atalım beraber....
Tuğsan o tavan kaplaması Audi lerin orjinal kaplamasıymış yabana atma çokda aynı malzemeyi tonla parayla satsalar herkes profesyonel diye alır ben hem o malzemeyi hem zemine konanı çok sevdim. Zemine ben bir kat daha bişey ekleyip aynısını yapıcam sanırım.