11 numara araç olmuş.emeği geçenlerin ellerine sağlık.hiç bir masraftan kaçmadınız.araç sıfır gibi oldu.egzost sırıtmış sanki bu delikanlıda eski bir aksesuar olarak.kazasız belasız zevkle binmezi dilerim.
11 numara araç olmuş.emeği geçenlerin ellerine sağlık.hiç bir masraftan kaçmadınız.araç sıfır gibi oldu.egzost sırıtmış sanki bu delikanlıda eski bir aksesuar olarak.kazasız belasız zevkle binmezi dilerim.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Egzost yarın tampon yapıldıktan sonra değişime uğrayacak malum araç cumartesi akşamı bitti ve aceleyle bir işlem yaptırmadım. ;D
NOT: Fotoğraf çekemedim ama kapı içleri,marşpiyel içleri,davlumbaz,silecek havuzu bölgesi içleri komple mumlandı. 8)
Bugün dışarıda bir resim çekeyim dedim,daha vinç,tampon,port bagaj,sis farı ve stepnem yok ama idare edin. Malum her şey duygusal,yavaş yavaş yapacağım ;D ;D ;D
Valla ne var ne yok deyiştirdim, artık kafayı yedin dediler. Boyası yeni Corolla rengi 1C3. ;D ;D ;D
Satma konusuna gelince,bana maliyeti bayaa yüksek,ayrıca çok sıkı bir emek var. İsteyebileceğim parayı bilmiyorum,istesem de herkes yuhh der. Onun için yorum yapmayacağım.