Forumda varmi bilmem ama bizim Isoffdan tarik arkadasim getiriyor. Onun ekibinden kullananlar memnunuz dediler. Zaten 2 sene garantisi var,gerekli baglanti kontrollerinide yaptim,zamanlada gorecegim,warn vince 3500-4000 tl veremedim. Ayrica uzakdogu vinclerinin hepsi ayni bence
Ben 5 ay once soz verdigim icin birde kulupden dolayi dostlugumuzdan ozel fiyat 1000 tl dedi. Ama acin telefon konusun,dedigim gibi 2 senede bir bozulsa ki sanmam warna gore en az 10 sene o paraya deyistirir dururum ;D ;D
Bu arada dün yazmayı unutmuşum,vincin kumanda ünitesi içeri alınacak ama kablo boyu kısa kaldığından şimdilik oraya koyduk. Aynı özellikte kablo sipariş verildi. ;D ;D ;D
Evetttt gelelim arka kampana sacı değişim işlemlerine. Herzamanki gibi orijinal tablası+bilyaları ile değişim başladı. Mekan size farklı gelebilir çünkü Tem serviste yıllardır aracımla ilgilenen Yalçın usta kendi dükkanını açtı ;D
Bu işlem göründüğü gibi basit bir iş değil, aksla birlikte komple tabla çıkıyor, tornacıda ayırım işlemi ve bilya değişimi yapılıyor,sonra keçe+ o ring değişiminden sonra yerine takılıyor. 8)