Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,526
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

çok yakışıklı oldu dodoklerde orjinal olsaydı anca bu kadar güzel olurdu. maşallah. şimdi bu makinada çamura çukura sokulmazki yazık valla yaa..

Etiketler

scrambler' Alıntı:
çok yakışıklı oldu dodoklerde orjinal olsaydı anca bu kadar güzel olurdu. maşallah. şimdi bu makinada çamura çukura sokulmazki yazık valla yaa..

Sokulmayacak zaten merak etmeyin,GEZİ+KAMP ;D ;D ;D

NOT: Ben bu lafları duydum diyenler : ZAMAN ;D

Hakkını ver kardeşim,araziye girmezse ağlar bu ağlar.

dostlarımın benim araba için dediği gibi,

"Çizmezsen biz çizeriz"

))))

Araziye girmeyeceğim demedim ki, ağır offroad yok o kadar ;D ;D ;D

scrambler' Alıntı:
Tuğsan bu winc i daha önce kullanmış test etmiş birisi varmı forumda ?

Forumda varmi bilmem ama bizim Isoffdan tarik arkadasim getiriyor. Onun ekibinden kullananlar memnunuz dediler. Zaten 2 sene garantisi var,gerekli baglanti kontrollerinide yaptim,zamanlada gorecegim,warn vince 3500-4000 tl veremedim. Ayrica uzakdogu vinclerinin hepsi ayni bence

Ben 5 ay once soz verdigim icin birde kulupden dolayi dostlugumuzdan ozel fiyat 1000 tl dedi. Ama acin telefon konusun,dedigim gibi 2 senede bir bozulsa ki sanmam warna gore en az 10 sene o paraya deyistirir dururum ;D ;D

Bu arada dün yazmayı unutmuşum,vincin kumanda ünitesi içeri alınacak ama kablo boyu kısa kaldığından şimdilik oraya koyduk. Aynı özellikte kablo sipariş verildi. ;D ;D ;D

Evetttt gelelim arka kampana sacı değişim işlemlerine. Herzamanki gibi orijinal tablası+bilyaları ile değişim başladı. Mekan size farklı gelebilir çünkü Tem serviste yıllardır aracımla ilgilenen Yalçın usta kendi dükkanını açtı ;D

Bu işlem göründüğü gibi basit bir iş değil, aksla birlikte komple tabla çıkıyor, tornacıda ayırım işlemi ve bilya değişimi yapılıyor,sonra keçe+ o ring değişiminden sonra yerine takılıyor. 8)