Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,057
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

Aracınız hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle.

Etiketler

Kolay gelsin ve güle güle kullan Tuğsan.

Bu serideki bir araç her zaman yapılan masrafı hak ediyor. Çünkü kardeşi Hi-lux gibi zamanının ilerisinde ve çok sağlam araçlar.

Tuğsan Bey hoş geldiniz.
VX 80 almama neden olan yazılarınızdan sonra soğucak yaylasında Toyota buluşması gerçekleştirmiştik.
İnanın siteden ayrıldığınıza üzülmüştüm. Şimdi yeni bir proje ile dönüş yapmanıza gerçekten sevindim.
Kolay gelsin merakla takip ediyorum.

Kenan YAMA

orsa' Alıntı:
Kolay gelsin ve güle güle kullan Tuğsan.

Bu serideki bir araç her zaman yapılan masrafı hak ediyor. Çünkü kardeşi Hi-lux gibi zamanının ilerisinde ve çok sağlam araçlar.

Saolasın Onurcuğum,senden aldığım sentetik halat,yeri için bekliyor

hayırlı olsun guzel gunlerde kullanmanız dılegıyle ılk fotolarda temız bır araca benzıyordu ama soktukce kanser her yerını ssaarmiş meğer ama temızlemekte kararlısınız sızı merakla ızlıyorum kolay gelsın

Evet birkaç yerinde çürük vardı bunları bilerek aldım malum yaşı itibariyle ama diğer yerler normal macunla değil çok güzel çelik macun denilen, beyaz ve kaliteli bir macunla kamufle edilmiş. Ustam hatta dediki; Abi elleme hiçbişey olamaz,bende tam adamına dedin dedim ve şenlik başladı. ;D ;D ;D

Yapılan işlerden birkaç fotoğraf koyayım.Bu ilk iki fotoğrafdaki arka bagaj yerleri çelik macunla gizlenmişti mesela.Diğer yerle çürük yerlerden ve cakacıda parca basılacak yerler.

Marşpiyellerde kesiliyor ve yenileri basılacak,ön çamurluk davlumbazları söküldü köşelerindeki çürükler onarılacak ve akü suyunun erittiği bölgeler onarılacak.

Tugsan tekrar hoş geldin sensiz forumlar sonuktu vallahi. yeni projeyle donmuş olmanda ayrıca bi güzellik zaten. değerini bilenin elinde bu arac süper bi makina olacaktır eminimki. kolay gelsin

Abi hoşgeldin yine aracını duymuştum keyifle takip edeceğim.

Salih ve Erkut dostlarım teşekkürler,hoşbulduk. Birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Çürük işi zor birzda pis bir iş,neredeyse 3 arka kapı -2 de arka çamurlık almam gerekiyordu ama şansa iiyi bir ustya geldik hepsini yaptı. Başka işte geliyor onun için çok sıkıştırmıyorum,yavaş yavaş.