şimdi sordum ilkere 4.8 çıkmış hatta 5.3 ısmarlamış daha büyük ebatlar için deli olduğundan o zaman sende difransiyeller aynıysa bu dizellerin çıkmalarından takıp ebatı kolay büyütürsün
Amerikaya verdiğimiz siparişte şase numaram karşılığında,siparişte bir yanlışlık olduğunu zaten standart 4.88 ayna mahruti olduğunu ısrar ettiler. bunun üzerine TEM SERVİS te difransiyel açılıp ayna mahruti kontrol edildi. evet mevcut ayna mahruti ölçüm 4.88... paket uçakla yola çıkacağından ara bir yerlerde paket durumun netleşmesi için bekletildi. madem 4.88 mevcuttu ve siparişte ödenmiş ve paket yola çıkmıştı ..pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyerek ;D ;D ;D ;D 5.29 ayna mahrutiler sipariş geçildi.
Abi hastayım yatıyorum 2 gündür,benim oğlan geçen hafta ağır hastaydı,hanım kızla ilgilenince oğlan bana kaldı, oda bana sattı ;D ;D ;D Ama Pazartesi boyaya gidiyor, gidip çekip yüklerim.
Amerikaya verdiğimiz siparişte şase numaram karşılığında,siparişte bir yanlışlık olduğunu zaten standart 4.88 ayna mahruti olduğunu ısrar ettiler. bunun üzerine TEM SERVİS te difransiyel açılıp ayna mahruti kontrol edildi. evet mevcut ayna mahruti ölçüm 4.88... paket uçakla yola çıkacağından ara bir yerlerde paket durumun netleşmesi için bekletildi. madem 4.88 mevcuttu ve siparişte ödenmiş ve paket yola çıkmıştı ..pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyerek ;D ;D ;D ;D 5.29 ayna mahrutiler sipariş geçildi.
ilker kardeşim.. tempusla yaptığımız söyleşide 4.88 lerin hep tuğsana ait olduğunu sanıp(gerçek ismini bilmediğimden) ondan bu dişlileri istedim.yanlışlık olmuş..eğer işine yaramazsa ben satın alabilirim.benim lc ye uyar sanırım..87 model fj 73..üzerinde 4.11 var.
Haluk bey selamlar...ben de benim 70 de 4.11 olacagini dusunerek 4.88 siparisi verdim.ama 4.88 mevcut olunca para iadesinde problem cikabilir dusuncesiyle paketi 5.29 la degistirdim..su an mevcut 4.88 le 70 i kullanacagim...ileri de 5.29 a cevirdigim de eger hala ayna mahrutiyi degistirmemisseniz ilk oncelik sizindir...
Haluk bey selamlar...ben de benim 70 de 4.11 olacagini dusunerek 4.88 siparisi verdim.ama 4.88 mevcut olunca para iadesinde problem cikabilir dusuncesiyle paketi 5.29 la degistirdim..su an mevcut 4.88 le 70 i kullanacagim...ileri de 5.29 a cevirdigim de eger hala ayna mahrutiyi degistirmemisseniz ilk oncelik sizindir...
recep kardeşim..valla yazdıklarınızdan sonra bende merak ettim.açıp bakmak gerekecek..oranın kaç olduğu nasıl anlaşılıyor?içinde rakam falan yada benzer bir ibaremi var?
recep kardeşim..valla yazdıklarınızdan sonra bende merak ettim.açıp bakmak gerekecek..oranın kaç olduğu nasıl anlaşılıyor?içinde rakam falan yada benzer bir ibaremi var?
Servislerde bizim araçlarla ilgili hiçbişey bulamazsınız, en garanti yolu açmak ve bakmak ama aracının 4 vites benzinli olduğundan büyük ihtimalle 4.11.
Arka diferansiyeli açtığınızda bir büyük birde küçük dişli göreceksiniz(Ayna - mahruti) dişlileri sayın çıkar ortaya.
Ben daha difereansiyelleri açtırmaya fırsat bulamadığımdan emin deyildim zira Toyotanın çok fark kombinasyonları oluyor bilirsiniz. Ama 4.88 ciddi bir bonus olmuş ;D ;D ;D