Toyota Landcruiser LJ73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 341
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,713

Etiketler
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73

moger' Alıntı:
hayırlısı olsun Recep abi .. neye benziyor biliyormusun ... 4.11 beklerken 4.88 çıkınca büyük ikramiye çıkmış gibi seviniyorsıun
Tempus' Alıntı:
1500 dolar çıkmış oluyor aslında ;D
MOBİDİK' Alıntı:
recep kardeşim..valla yazdıklarınızdan sonra bende merak ettim.açıp bakmak gerekecek..oranın kaç olduğu nasıl anlaşılıyor?içinde rakam falan yada benzer bir ibaremi var?

Valla süper oldu,bende İlker in 4.88 e yeşilleniyordum. ;D
Ama bizimkide aynı çıktı. 8)

MOBİDİK' Alıntı:
recep kardeşim..valla yazdıklarınızdan sonra bende merak ettim.açıp bakmak gerekecek..oranın kaç olduğu nasıl anlaşılıyor?içinde rakam falan yada benzer bir ibaremi var?

Bence de açıp bir baktırın derim arkadaşlar,benim ayna 39 mahruti 8 çıktı.
Dün bugün araçla uğraştık,yükseltme kiti ve kilitleri takıp 35'' lastikleri koyduk.Bu oranla deli gibi çeviriyor 35 leri. ;D
2'' yükseltme ile 80 le aynı yükseklikte oldu ve 80 dede 35 var ama 73 daha seri çeviriyor.

Oh oh hayırlı olsun darısı kalanlara

Sizin aracın Sasi nosu JT.............35 yanılmıyorsam. Sasi noyu arkadaşa gönderdim ön ve arka diff oranları 39.8 = 4.8 olduğunu söylüyor sistemde görünen buymuş.

whiteagle' Alıntı:
Sizin aracın Sasi nosu JT.............35 yanılmıyorsam. Sasi noyu arkadaşa gönderdim ön ve arka diff oranları 39.8 = 4.8 olduğunu söylüyor sistemde görünen buymuş.

Tuğsan müjde..

whiteagle' Alıntı:

Allah razı olsun akşam akşam iyi moral oldu ;D ;D ;D

Adamlar bu aracı offroad için yapmış derim dururum hep,boşuna deyilmiş meğer

tugsan75' Alıntı:
Allah razı olsun akşam akşam iyi moral oldu ;D ;D ;D

Adamlar bu aracı offroad için yapmış derim dururum hep,boşuna deyilmiş meğer

yada düşük motor gücünü kalkışda güçlü göstermek için ;D ;D ;D ;D

bu arada benim araç 5 vites....tümer arkadaşın ve jeep34 arkadaşın gönderdiğkleri listeye göre banim diff oranı 4.11...emin olmak için sormuştum..

Recep abi 73 simdilik daha iyi ceviriyor ama birkac gune 80 ini taniyamayacaksin ve bir daha asik olacaksin 80 e simdiden garanti veriyorum

moger' Alıntı:
Recep abi 73 simdilik daha iyi ceviriyor ama birkac gune 80 ini taniyamayacaksin ve bir daha asik olacaksin 80 e simdiden garanti veriyorum

35 ler küçük size artık yarı fiyatına alırım çöpe gitmesin ;D

37 yi yari fiyatina vereyim cevirebiliyorsan Kursadcigim ;D ;D ;D ;D ;D

MOBİDİK' Alıntı:
bu arada benim araç 5 vites....tümer arkadaşın ve jeep34 arkadaşın gönderdiğkleri listeye göre banim diff oranı 4.11...emin olmak için sormuştum..

Burak(eko) arkadaşımızın 70 kasasında da 4.0 makina var ama onunkisi 4 vites ve ondada 4.11 var anlamadım gitti nasıl oluyor bu iş ??? ??? ???

Ben bundan dolayı 4 vitestir sizin araç diye söylemiştim ;D

moger' Alıntı:
37 yi yari fiyatina vereyim cevirebiliyorsan Kursadcigim ;D ;D ;D ;D ;D

Tamam aldım gitti hahahahahaha elimle bile çeviririm gerekirse ;D ;D ;D

moger' Alıntı:
Hasretle o günü bekliyorum İlker cim..