Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,825

warmaster

ŞEYTAN MARKA GİYER.
Yer
Sinop
Sayın Toyota severler Çok özel bir şey değil ama Buz devri filmini bilmeyen yoktur oradaki sincapla aracımızın logosunu birleştirip bir logo dizayn ettirdim. Bence hoş oldu ilk etapta 60X2 bastıracağım. Bu konuda kimseden bir talep söz konusu değildir sadece isminizi yazmanız yeterlidir. Forumda daha kıdemli abilerimiz sayesinde her ilde isyteyen bir abimize talep sayısı kadar göndeririz.

Sticker avatarımda mevcuttur.

100_1115.jpg

100_1116.jpg

100_1117.jpg

Etiketler

Ynt: Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

1- Burak Akkan Bakkan İstanbul 2 adet
2- Erkan Okumuş Simurg2 İstanbul 2 adet

3- Serkan SAYGAN pandipieri Izmir 2 adet

4- Serkan KUL daisuki İstanbul 2 adet

Şuan aracım yok ama bende bu sticker lardan alabilirmiyim ilerisine hazırlık ;)

5- Recep ÖZTÜRK fissek BURSA 4 adet

Recep Abi'm büyüğümdür..Kendisini ekledim..zahmet olacak ,sağolun.

daisuki' Alıntı:
5- Necmi SERİN ncmsrn Bolu 2 adet
Şuan aracım yok ama bende bu sticker lardan alabilirmiyim ilerisine hazırlık ;)

Araç sahibi olmak zorunlu değil ayrıca Burak cığım teşekkür ederim şehir eklemen iyi olmuş şehir belirtilirse sıkıntı azalır.

erkut bey diger baslikta da yazmistim siz fahri urfali ben gercek urfali, hatta burakla yazistik az once bir urfa gezisi yapalim toplu olarak...

Sevgili Burak tan rica ettim bende bir başlık açarsa gerçek kültür hazinemiz oralar gitmeli görmeli. Şöyle önümüzdeki bahar günlerine
yakışacak şekilde nefis bir etkinlik organize edebiliriz.

Arkadaşlar iki tarafada yazmayayım diyorum, acele etmeyelim sesli düşündüm, bakalım önce mevsime karar verelim zamanı çoğunluğa uyacak şekilde seçeriz.
Başlık kolay, en son açarız.

warmaster' Alıntı:
Sevgili Burak tan rica ettim bende bir başlık açarsa gerçek kültür hazinemiz oralar gitmeli görmeli. Şöyle önümüzdeki bahar günlerine
yakışacak şekilde nefis bir etkinlik organize edebiliriz.

pandipieri' Alıntı:
erkut bey diger baslikta da yazmistim siz fahri urfali ben gercek urfali, hatta burakla yazistik az once bir urfa gezisi yapalim toplu olarak...
bak buraya da yazmışsın....artık kaçarın yok..... ;D ;D dürüm isterük..... yapmazsan yandın......bir Antepli bulur, yaptırır, karşında yerim..... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR