Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,773

Etiketler

Ynt: Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

Tüm dostlar umarım elinize geçtiğinde beğenirsiniz. Sağlık problemleri dolayısıyla yoğun bir dönemdeyim anca hepsini gönderebildim nasipse
Pazartesi elinizde olur. Ben teşekkür ederim.

Yok abicim diyet olayı ama çok başarılı gidiyor bu sefer peşini bırakmamak üzere hafta da 3 gün İstanbul dayım Ender SARAÇ ın merkezine
gidiyorum. nasipse bu iş bu sefer hallocak. onun peşindeyiz.

warmaster' Alıntı:
Tüm dostlar umarım elinize geçtiğinde beğenirsiniz. Sağlık problemleri dolayısıyla yoğun bir dönemdeyim anca hepsini gönderebildim nasipse
Pazartesi elinizde olur. Ben teşekkür ederim.

Tekrar geçmiş olsun ve teşekkürler...

erkut kardesim bu sabah itibariyle almıs bulunmaktayım stıcker ları tesekküe edrim tekrar...saygılarımla görüsmek üzere... ;)

warmaster' Alıntı:
Yok abicim diyet olayı ama çok başarılı gidiyor bu sefer peşini bırakmamak üzere hafta da 3 gün İstanbul dayım Ender SARAÇ ın merkezine
gidiyorum. nasipse bu iş bu sefer hallocak. onun peşindeyiz.

Selam Sevgili Erkut..

Bu yıl aldığım en güzel hediyeydi..çok teşekkür ederim.

sağlık konusu önemli,Allah gönlüne göre versin..

hoşçakal.

Sticker çok güzel olmuş bu gün elime geçti, çok teşekkürler.

Serkan hocam, Burak da yurt dışındaymış, benim stickerları sen alabilirmisin? ben senden alayım sonra.

Erkut bey merhaba size özelden mesaj atmıştım fakat maili gönderemedim galiba ,yapmış olduğunuz sticker ları nereden temin edebilirim ben avrupa yakasında oturuyorum buraya yakın tarif edebileceğiniz bir yer varsa adres verebilirmisiniz ? Belirtiğiniz adresden alabilirim saygılar... :smiley:

Selamlar öncelikle Daisuki nickli arkadaşıma yarın nasipse istanbul dayım size iletişim için telefon bırakırsanız elden yada Fulyada Terrace da
oturan bir arkadaşım aracılığıyla vermeyi düşünüyorum.

Burakcığım sen iste olmasa yeniden bastırırız hemşehrim :D var elimde sen İstanbul Avrupa yakasındaydın sanırım geldiğimde bende Avrupa
yakasında olacağım telefonlaşıp ulaştırırım.

MUDANYALI' Alıntı:
Selam Sevgili Erkut..

Bu yıl aldığım en güzel hediyeydi..çok teşekkür ederim.

sağlık konusu önemli,Allah gönlüne göre versin..

hoşçakal.

Abicim inanın ne kadar mutlu oldum bu mesaj üzerine; beni az çok tanıyan arkadaşlarım samimi biri olduğumu bilirler böyle bir mesaj aldım.
Gerçekten kafi derece de mutlu memnun oldum. Sitedeki her arkadaşımın herhangi bir konudaki mutluluğu inanın onun kadar benimdir.
Çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR