Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,777
Ynt: Toyota Sticker Yaptırıyorum İsteyenler

Bu arada unuttum Sedat abi sizin için Burak benimkileri de alır mısın yazmıştınız Cemafer usta ya bırakmıştım. Ulaşmadıysa ilgilenebilirim.

Size özel mesaj atmıştım Adres ve telefon konusunda cevap alamayınca yazdığınız mesajı baz almıştım.

Etiketler

:D

Hocam birde telefonu varsa rahatsız edersiniz yarın. O duruma göre hareket edelim unutulduk sanmasın ben mesajları sizle birlikte Sedat
abiye de göndermiştim adres hakkında. Beklemedeyim.

warmaster' Alıntı:
Selamlar öncelikle Daisuki nickli arkadaşıma yarın nasipse istanbul dayım size iletişim için telefon bırakırsanız elden yada Fulyada Terrace da
oturan bir arkadaşım aracılığıyla vermeyi düşünüyorum.

Burakcığım sen iste olmasa yeniden bastırırız hemşehrim :D var elimde sen İstanbul Avrupa yakasındaydın sanırım geldiğimde bende Avrupa
yakasında olacağım telefonlaşıp ulaştırırım.

Abicim inanın ne kadar mutlu oldum bu mesaj üzerine; beni az çok tanıyan arkadaşlarım samimi biri olduğumu bilirler böyle bir mesaj aldım.
Gerçekten kafi derece de mutlu memnun oldum. Sitedeki her arkadaşımın herhangi bir konudaki mutluluğu inanın onun kadar benimdir.
Çok teşekkür ederim.
Erkut bey merhaba ben Fulya terrace çok yakın özel bir hastanede çalışıyorum TV8 in karşısında kalıyor.İsmini yazmak istemedim yanlış anlaşılmasın diye Sticker ları bugün alamazsam yarında ben kendim fulya terrace gelip alabilirim Sadece alacağım kişinin isim ve cep numarasını öğrenebilirsem çok iyi olur yada sizde orada olursanız bu Sticker vesilesi ile sizinlede tanışmış oluruz :smiley: . Benim numaram 0530 928 36 77 ismim serkan benimlede ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. :smiley:Görüşmek üzere hoşçakalın

Erkut kardeşim sticker elimize ulaştı,çok teşekkür ederiz. :smiley:

warmaster' Alıntı:
Bu arada unuttum Sedat abi sizin için Burak benimkileri de alır mısın yazmıştınız Cemafer usta ya bırakmıştım. Ulaşmadıysa ilgilenebilirim.

Size özel mesaj atmıştım Adres ve telefon konusunda cevap alamayınca yazdığınız mesajı baz almıştım.

Merhaba

Özel mesajlarda bir sıkıntı olmuş, benim cevapladıklarımda gitmemiş, Serkancım mesajına yeniden cevap yazdım.

Ben yeniden Libyadayım ama ödemeli gönderi için Ankara adresi verebilirim. Erkut bey sizin durumunuza göre hareket edelim.

Sedat abi bende İstanbuldayım istersen geldiğinde istersen Ankaraya yollarım.

warmaster' Alıntı:
Sedat abi bende İstanbuldayım istersen geldiğinde istersen Ankaraya yollarım.

Gönderebilirseniz sevinirim, çünkü bu ay 3 defa İstanbula gelmeye niyetlendim, üçündede bir aksilik çıktı gelemedim. :smiley:
Özelden size adres gönderiyorum. Şimdiden çok teşekkürler. Benim ihtiyara çok yakışacak bu stiker.

Erkut bey Cumartesi gecesi bana ayırdığınız zaman ve çay için teşekkür ederim. Tanıştığımıza çok memnun oldum sticker çok güzel teşekkür ederim .

Ne demek Serkancım sen ve eşinle güzel bir akşam geçirdik. Gerçi çayı üstüne dökmeseydim iyidi ama : ;D ;D ;D Ben teşekkür
ederim :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR