<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek</b><br />
<br />
ahmet abi fikirlerini ,yardımlarını ve en önemlisi bu tarihe benim arabayı hazır etmeni bekliyorum..6 sı gibi dönücem görüşürüz bu arada benim arabaya hangi kodlu turbo bakmalıyım ..hazır azerbeycandayken bulubilirsem alıp geleyim...tuğsan moral biliyor olabilir .bana kod veya özellik verirseniz burda soracağım.<br />
not:ben konuyu başlattım ama ant off taki tüm kardeşlerimin bu işe yardımcı olacağını düşünüyorum.herkesin fikrini bekliyorum özellikle oyunlar ile ilgili.ben 1. oyunu yazıyorum.<br />
<br />
1.YARIŞ :en fazla arabayı aynı anda 5 m çekme (çekilecek araçlar boşta ,tren vagonu gibi halatlarla bağlanacak her aracın arası 3 m olacak,ilk çekiş 2 araçla başklayacak arttırma usulü araç sayısı arttırılacak gözü yiyen devam edecek .her yarışın biricisi - 30 puan - ikincisi - 20 puan - üçüncüsü - 10 puan alacak tüm yarışlar sonunda en yüksek puanı alan araç ödül kazanacak,ve bir sene boyunca kullandığı araç hangi marka ise o marka araç off road camiasının resmi kralı kabul edilecek.yarış hem markalar bazında puanlama hemde araç bazında puanlama şeklinde olacak)<br />
2.YARIŞ :Araç kapışması : (kura usulü araçlar 2 şerli gruplara ayrılacak,aynı marka araçlar tüm diğer markalar elenene kadar eşleşmeyecek.yarış 5 m lik halatla araçların çeki halatlarından birbirine bağlanması ve kaygan çamurlu arazide birbirlerini ortada bulunan çizgiyi geçirmeye çalışmarı şeklinde olacak.puanlama gene aynı olacak)<br />
3.YARIŞ:dar yol geçişi : geniş arazide kukalar ile oluşturulacak eni 2,5 m olan virajlı ve kaygan bir parkur hazırlanacak .bu yarış zamana karşı yapılacak.parkur ihlalleri zaman cezası alacak,en düşük zamanı yapan kazanacak .kazananlar için puanlama aynı olacak.unutmamamak gerekir ki off road her zaman güç demek değildir.<br />
<br />
<br />
fikirlerinizi bekliyorum yarışların tamamına kuracağımız bir komite güvenlik ve olabilirlik durumuna göre yarışlara karar verecek.yarışların temaları güç,kıvraklık,hızlanma,yol tutuş ,genişlik,kullanışlılık,dizayn,bilgi,direksiyon kabiliyeti,fren kabiliyeti,geçiş kabiliyeti,yaklaşma açıları gibi konularda olabilir.buyrun yazın....</div>