Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,238
Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

RedlinE' Alıntı:
Orhan abi ayni dert bendede var bacagimi ceke ceke dolaşiyorum. Bol şifalar dilerim. Ne kadar çok ortak yanimiz varmiş. hem sanayi kulturu hem camur sevdasi hemde fitik agrisi nerdeyse kardeşiz :smiley:
arada bir teneke var onada veririz bi ateş canimmm. :smiley:

;D ;D ;D bizim teneke tuzlu suda bile paslanmıyor mücahit,bitsin sana bir tur veririm ;D ;D
ağrıların için mutlaka önlemini al ameliyatlık duruma gelmasini bekleme 92 yılında çok çektim tekrarladı bak. geçmiş olsun

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
;D ;D ;D bizim teneke tuzlu suda bile paslanmıyor mücahit,bitsin sana bir tur veririm ;D ;D ağrıların için mutlaka önlemini al ameliyatlık duruma gelmasini bekleme 92 yılında çok çektim tekrarladı bak. geçmiş olsun

offff o nasıl lafdı öyle abi muco bu gün yılın en kötü gününü yaşıyor galliba :D :D :D :D :D :D

Tarik senin elindede tuzluk bi ora bi bura koşuyosun. ( BU kismi kapak kismi)

Sizin tenekenin sadece dişi paslanmiyor. iç tarafi komple profil ve dandirik malzeme kapi doşemesini sok bak ne demek istedigimi anlarsin. Bana kaset çalma o besteleri çok dinledim kardeşim. Sen once rengini belirle :smiley:
(buda dip notu)
( ha az daha kaşinirsan son noktani korum iki gun foruma giremezsin)
(çakma lazim benim)

Orhan abi çok acik durumumuz yok da şimdilik gidiyoruz amelliyat işi benide bozar bakalim.

RedlinE' Alıntı:
Tarik senin elindede tuzluk bi ora bi bura koşuyosun. ( BU kismi kapak kismi)

Sizin tenekenin sadece dişi paslanmiyor. iç tarafi komple profil ve dandirik malzeme kapi doşemesini sok bak ne demek istedigimi anlarsin. Bana kaset çalma o besteleri çok dinledim kardeşim. Sen once rengini belirle :smiley:
(buda dip notu)
( ha az daha kaşinirsan son noktani korum iki gun foruma giremezsin)
(çakma lazim benim)

Orhan abi çok acik durumumuz yok da şimdilik gidiyoruz amelliyat işi benide bozar bakalim.

hahahaa mucoo senin sağlığın yerinde olsun bırak benim tenekinin tüm profilleri dandirik olsun hepsini tek tek söker yeniden yaparım takma kafana ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-*

orhan bey sizi tanımıyorum lakin sitede yazılanlardan aldığım kadarı ile hastalık durumu hasıl olmuş ... geçmiş olsun diyorum bende diğer arkadaşlar gibi...

ruciko' Alıntı:
orhan bey sizi tanımıyorum lakin sitede yazılanlardan aldığım kadarı ile hastalık durumu hasıl olmuş ... geçmiş olsun diyorum bende diğer arkadaşlar gibi...

çok teşekkür ederim dostum ,
,önemli değil fakat biraz uzun sürecek bir tedavi (boyun fıtığı) ,nasıl olsa araziye çıkamayacağım diye aracıda modifiyeye soktum :D :D :D fırsat bu fırsat'tır diye, hadi artık bir tarih belirleyinde, yiyenbilir kontenjanından, aranıza katılmanın yollarını arayayım :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,629
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR