Toyota Vx100 Arka Demir Tampon Arıyorum. Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ata Hazar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,677

Ata Hazar

Yeni Üye
Iyi günler arkadaşlar. Çok aramama rağmen piyasada Toyota Vx100 Arka demir tampon bulamadım. Sahibinden.com daki birkaç ilanda demir tampon uygulaması yapılmış. Sahipleriyle iletişime geçtim ancak önceki sahipleri tarafından yaptırıldığı için bilmiyorlar. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Toyota vx100 4.7 ye arka demir tampon nerden bulabilirim. Satıcı, usta bilen yardımcı olursa sevinirim.

Etiketler
Merhaba, bu konuda Tar Oto ve/veya Huma Oto ile iletişime geçebilirsiniz, fiyatlar döviz kuruna bağlı olarak oldukça tuzlu. Yanı sıra duyduğum kadarıyla Antalya'da Ahmet Usta ve Samsun'da bir usta bu işi yapıyormuş, tam bilgi sahibi değilim kusura bakmayın ltf.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR