Toyota VX80 Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizdb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,467
Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım!

abıı km hakkında bı bılgım yok kapılar kılıtlıydı aracıın cok kısa arka kısmına bakabıldık hepsı o.umarım fazla sorun yaratmaz...

Etiketler

sahibindende ilanı duruyor hala sanırım .vx100 kategorisinde ankara da arac.12000 tl

evet o.arac hakkında baska bır bılgınız varmı.?motor cok sıkıntı yaratcak gıbıyse komple baska bır motor koymayı dusunuyoruz.o konudada yardımınıza basvurabılırım

dostum eger motoru degıstırırsen aracn degerını bıtırırsın
ya alinmiş aracin hakkında pek yorum yapmam ama çok vermissin be dostum
sana tek tavsıyem var surıyeden al parcalarını yoksa altından çıkamazsın.

denizdb' Alıntı:
evet o.arac hakkında baska bır bılgınız varmı.?motor cok sıkıntı yaratcak gıbıyse komple baska bır motor koymayı dusunuyoruz.o konudada yardımınıza basvurabılırım

o motordan var , ankarada uğraşmayın arabayı ,izmire götürmeye , ankarada işinizi halettiririm ben ,ama illa izmir diyorsanız diyecek bir şeyim yok

abı az para vermedık farkındayım da ıhale cok ılgınc gelıstı.8 kişi gırdık. bız arac max 25000 e gıder derken 7 kişi 30000 ın ustune cıktı.hepsı bır yana babamın uzun zamndır ıstedıgı bekledıgı bır arac oldugu için ve satmamak üzere aldıgımız için rakım konusuna cok takılmadık.benzinli ve otomatige de kesınlıkle karsı oldugumuz ıcın bırazda bu aracta bu kadar üsteledik..

cihan abi özelden numaranızı yollayabılırseniz yarın fırsatınız oldugunda ankara konusunda sızı arayabılırım

evde telin kapalı olması super mucahit destekliyorum...

deniz dostum bak bu isin piri cihanulker kardesimiz eger o arac burada kalsin ben hallettiririm diyorsa sozunu dinle derim... hepimize emegi coooook gecmis ve bu isi cok iyi bilen bir arkadasimizdir... ayrica izmirde o araca motor yapacak adam varmidir bilemiyorum... tamir olsa hadi neyse ustamiz var ama motor dedin mi akan sular durur... cihanla iletisimi koparma bence...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler