Sinop a 42 plakalı +runner gelmiş bugün gördüm kırmızı bir polis almış Konya dan av meraklısı bir adammış bilgisi olan var mı? Araç bizden
birinden mi acaba?
bu araç aşkın jeep deydi ben araba bakarken, sahibi 28 500 istiyordu ve aşağı düşmüyordu, o yüzden almadım. Eğer o zaman bu fiyatı söylüyor olsalardı belkide şu an ben biniyor olurdum. ama bu aracıda alıp off roada sokucaksan üstüne en az 5000 harcamak lazım hatta 10 000. off road donanımı adına hiçbirşeyi yok, helezonlu değil makaslı, dizel değil benzinli, tek artısı temiz olması.
tercihim uygun fiyata olursa düz dizel olsun gücü az olsun, ama helezonlu olsun. asfaltta hızlı gitmesede olur arazide işimi iyi görsün yeter
günaydın arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ankara-defterdarligi-satilik-1998-model-toyota-land-cruiser4-x4-39711678/detay
daha önce bahsedilen araç
Araç denilen kadar boş degil far yikama var araçda direk xonon tak. Farlar yeni cizgisi yerinde ayrica ezilmemiş bir araç hala yuksek ya yaylar degişti yada çok km yok araçda
Al kapla 35 e bin.
Araç denilen kadar boş degil far yikama var araçda direk xonon tak. Farlar yeni cizgisi yerinde ayrica ezilmemiş bir araç hala yuksek ya yaylar degişti yada çok km yok araçda
Al kapla 35 e bin.
Bencede diri duruyor az km de ama ilan sahibindene düşmüş bilen bilmeyen girecek ihaleye 33 - 35 e anca ihaleden çıkar motor temizse bile 10 bin masraf yapacaksın ( yükselt+lastik+tamp+vinç vs ) yine 45 50