Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 985,675
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Eyvah eyvah Ömer abi de rahat duramayanlardan, virüsü kapmış ;D ;D

vadili' Alıntı:
Günaydın,Ahmet bey sen gitmezsen ben gidiyorum Ankaraya haberiniz olsun.Kurtlanmaya başladım demiştim

Etiketler

Valla sorumlusu sizlersiniz,ben karışmam

simurg2' Alıntı:
Ahmet abi artık milliemlak toyotaları ve bazı araçları sahibindene ilan verirerek satılıyor iyimi ediyorlar kötümü tartışılır.

devlet kasası açısısından iyi yapıyorlar bence öbür türlü bizim girip almamız zor belli kişiler kapatıyorlar ihaleyi sonra kaymaklı kaymaklı yediriyorlar millete kaymakları kendi ceplerinde .. ihaleye girerek biz alabilirsek sorun yok ama zor... gerçi en son 70 lerin satışında içerdeler ama ;D ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Bencede diri duruyor az km de ama ilan sahibindene düşmüş bilen bilmeyen girecek ihaleye 33 - 35 e anca ihaleden çıkar motor temizse bile 10 bin masraf yapacaksın ( yükselt+lastik+tamp+vinç vs ) yine 45 50
abi, dediğin rakamlar araziye sokmak için.....bir de titizlenirsen...daha da üstlere...yürürü içinde ne olursa olsun bir elden geçirmek lazım....araziye sokmuyoruz diye çoğu asfalt kullanıcısı diff.yağlarını önemsemiyor, aks gresini ihmal ediyor.9 litre dif. yağı alıyor yanlış hatırlamıyorsam 23Tl'ye litresi idi.......ön arka el freni balata 1.100 tl. yani motor temiz bile olsa kullanacaksan en az 5.000 de mekanik ve elektrik sist.için ayıracaksın.....

İbrahim kardeş bu araç o araç değil bahsedilen motor üstü açık aracı izmirden biri almıştı yanılmıyorsam.

Hafta sonu buluştuğumuzda bunu netleştiririz
olcayto bey geçen hafta ben sabah böreğinden yememiştim,haberiniz olsun

Aynen öyle + 5 bin ve diğer görünmeyen giderler hariç... işte onun için bu tür işler pandoranın kutusu na benzer ;D ;D ;D

simurg2' Alıntı:
İbrahim kardeş bu araç o araç değil bahsedilen motor üstü açık aracı izmirden biri almıştı yanılmıyorsam.

o aracında bildiğim kadarıyla maliyeti 50 ye yaklaşmıştı Altan bilir o konuyu.

aozturk' Alıntı:
aslında birde gidip baksan ne iyi olur ama sen ne yapacaksın ki onu arkadaşım..sana pilav üstü döner lazım

git bak dersen gider bakarım... yeterki iste...... oy oy pilav üstü döner dedin yaktın beni

Bakkan' Alıntı:
Olcay abi pazar günü durumun nedir?
Burakcığım, bu hafta ve önümüzdeki hafta içi hanımın sınavları var.dolayısı ile pazar ders için plan yaptımı bilmiyorum, akşam sorup haberleşiriz.....