Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 985,675

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ufukozkan' Alıntı:
git bak dersen gider bakarım... yeterki iste...... oy oy pilav üstü döner dedin yaktın beni

sağolasın canım arkadaşım ..ama bize yaramaz şu anda.. : sen bi gelsen İstanbul'a şöyle günde 3 öün pilav üstü döner hemde Günaydın da öfff öf.........

aozturk' Alıntı:
sen bi gelsen İstanbul'a şöyle günde 3 öün pilav üstü döner hemde Günaydın da öfff öf.........

ne zaman niyetlensem bişey oluyor bende anlamadımki bu hafta sonuda eşim istanbula gidiyori ben yine buralardayım

Tam kılıbık oldum yahu ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
ne zaman niyetlensem bişey oluyor bende anlamadımki bu hafta sonuda eşim istanbula gidiyori ben yine buralardayım

Tam kılıbık oldum yahu ;D ;D ;D ;D ;D ;D

neden beraber gelmiyorsunuz ki ???

ufukozkan' Alıntı:
büyük oğlanın kursu küçüğün okulu ev işleri ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

haklısın Ufukcuğum ne yapalım hayat şartları ...sağlık olsun da ama ev işlerinde dikkat et kendini fazla yorma ;D ;D

İyidi Ufuk abicim, özledik. Canım beraber uzun yol çeker haberin ola. Ama vakit yok. Zamanları ayarlayıp mutlaka bir tur yapalım.

ufukozkan' Alıntı:
naber Burakcım... Bak Ahmet hoca pilav üstü dönere çağarıyo

Bakkan' Alıntı:
İyidi Ufuk abicim, özledik. Canım beraber uzun yol çeker haberin ola. Ama vakit yok. Zamanları ayarlayıp mutlaka bir tur yapalım.

gerçekten çok iyi olurdu ..... şimdilik eski fotolara bakıyoruz...

Bakkan' Alıntı:

Adıyaman - Urfa - Mardin bende varım kısmet olursa ...Öme bey ile 80 yapınca tabikide... ;D

aozturk' Alıntı:
Bencede diri duruyor az km de ama ilan sahibindene düşmüş bilen bilmeyen girecek ihaleye 33 - 35 e anca ihaleden çıkar motor temizse bile 10 bin masraf yapacaksın ( yükselt+lastik+tamp+vinç vs ) yine 45 50
ihityaci olan ihaleye girecek baska yolu yok,enfazla bir gun ankara seyahati,30 bine alinirsa iyi is olur,muco nun dedigi gibi bos arac degil gibi,klitleri de varsa super gerisi herturlu ayarlanir