KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sedat'cım Ankara'da hor mu görüyorlar FJ40'ı ? ??? ??? ??? İstanbul'da oldukça itibarlıdır. Bağdat Caddesinde , Bebek'te bütün bakışları toplar üstüne...
Tabii Ankara'da yamyam bürokratların sonradan görme eşleri pırıl pırıl asfalt ciplerini tercih ediyorlar birbirlerine gösteriş yapmak için. Ne anlarlar 40'dan
Eminim Ankarada İstanbuldan daha çok jip var. %90'ı siyah ve pırıl pırıl, tekerleri asfalttan çıkmamış.
Bana neler deniyor bir duysan gülersin. Hani senin bahsettiğin o asfalt Fj40 ı vardı ya onun gibi bir sürü olay yaşıyorum.
İnsanlar çok komik
Araç ile amaç hep karışmış birbirine. Jip, doğaya ulaşmak için araç olmaktan çıkmış, ulaşılması gereken bir amaç olmuş insanlara.
Ankarada %10 luk bir kesim de gerçekten hakkını veriyor bu araçların. Off road yarışları çok keyifli geçiyor, parkurlar güzel. İnsanlar yarış sonrası parkura kendi araçları ile giriyor ve keyfini sürüyor araçlarının.
Ben yine işlevsel araçlara bakıyorum ;D
Haziran 2010 da, 15 günde 5000 km yapacağım bir yola çıkıyorum, değiştirmezsem benim için keyifli fakat eşim ve oğlum için zor bir yol olacak
Niahahaha bu iyiydi be ahahahaha
Yok,her hafta bi düdüklü tencerem birde,tavam var. ;D
;D ;D Boşunamı saçımız sakalımız uzun,şişlikleri morluklar gizlemek için ;D ;D
tugsancim benim LC nin lpg isi bitti, basta sana (yusuf usta ile tanisma firsati yarattigin icin) dusuncelerini paylasan tum arkadaslara tesekkurlerimi sunarim... yakında tuketim bilgileri de geliyor ayrica fotolar... yusuf usta gercekten bu iste bir numara inanılmaz titiz biri...