Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,486
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ben şimdiden Kürşat'ın kıvırmasına istinaden güzel bi fotoyla şenlendiriyim ortalığı. ;D ;D ;D

Etiketler

fissek' Alıntı:
Hayırlı olsun diyelim de, inşallah problem çıkmazda, toyota ya dönüş yaparsın.
satar abicim, hepsini satar....gözüm korktu.... döne döne bizim başımızıda döndürdü....arabamı buldum 10 sene binerim dediği arabayı bile 3 ay sonra sattı, korktum...

satamaması için çok döküntü olması lazım ki son sahibi olsun....ama , her kör malın bir kör alıcısı vardır ki,bu atasözü üzerine onu da satar.... ;D ;D

ben daha önce satardım çokdan da Barbaros satsin diye bekledim ona da söyledim ;D

ulen bu araba işi neymiş yaa geçen kampa giderken bir baktım hararet göstergesi yukarı doğru tırmanıyor , durduk bekledim biraz radyatör kapağını bir açtım foşşşşşş havaaa fışkırıyor 9 litre su koyduk durum normale döndü devam aklıma takıldı benim araba hiç hararet yapmaz ibresi yerinden bile oynamadı bugüne kadar neyse 10 gün takip ettim , yaklaşık 7 günde 1,5 , 2 litre arası su yutuyor bilin bakalım nedenmiş ?

aklıma gelmişken de söyleyeyim ,radyatör, bütün borular, termik , fan , yani konu ile alakalı her yere baktık silindir testi kapak tabi, yani her kontrol yapıldı bulamadık her şey normaldi sonra bulduk ? bilin bakalım neymiş