çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,465 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi pajero iyidirde onun da parçası kıt. ön torsiyon daha konforlu gidersin ama artiküle zayıf. diğeride çok para bence.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi pajero iyidirde onun da parçası kıt. ön torsiyon daha konforlu gidersin ama artiküle zayıf. diğeride çok para bence.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 22 Ocak 2011 #16,466 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi birde bu var ama sahiplerinin nasıl araba kullandığını 2-3 kere gördüğümden bitikdir diye düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-cruiser-turbo-dizel-38230629/detay
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi birde bu var ama sahiplerinin nasıl araba kullandığını 2-3 kere gördüğümden bitikdir diye düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-cruiser-turbo-dizel-38230629/detay
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,467 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi binmiştim pejeroya 2 yıl gençliğimde..bir sorun açmamıştı ama o tarihte rotbaşını çok aradığımı hatırlarım.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi binmiştim pejeroya 2 yıl gençliğimde..bir sorun açmamıştı ama o tarihte rotbaşını çok aradığımı hatırlarım.
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 22 Ocak 2011 #16,468 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: pajero iyidirde onun da parçası kıt. ön torsiyon daha konforlu gidersin ama artiküle zayıf. diğeride çok para bence. Genişletmek için tıkla ... aldın mercedes i tabiiii şimdi parça kıttır de abicim oldumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: pajero iyidirde onun da parçası kıt. ön torsiyon daha konforlu gidersin ama artiküle zayıf. diğeride çok para bence. Genişletmek için tıkla ... aldın mercedes i tabiiii şimdi parça kıttır de abicim oldumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,469 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: birde bu var ama sahiplerinin nasıl araba kullandığını 2-3 kere gördüğümden bitikdir diye düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-cruiser-turbo-dizel-38230629/detay Genişletmek için tıkla ... şu sonuncu 10 lira yer adam edeyim dersen.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: birde bu var ama sahiplerinin nasıl araba kullandığını 2-3 kere gördüğümden bitikdir diye düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fj-cruiser-turbo-dizel-38230629/detay Genişletmek için tıkla ... şu sonuncu 10 lira yer adam edeyim dersen.
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,470 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: aldın mercedes i tabiiii şimdi parça kıttır de abicim oldumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... parçadan bıktığımdan sattım ya eniştem. kürşatın baktığı tip tek kapı toyolar bana 10 liraya yarar maximum...acele etmezsek mutlaka düşer. (en azından bana düşer)) ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: aldın mercedes i tabiiii şimdi parça kıttır de abicim oldumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... parçadan bıktığımdan sattım ya eniştem. kürşatın baktığı tip tek kapı toyolar bana 10 liraya yarar maximum...acele etmezsek mutlaka düşer. (en azından bana düşer)) ;D
mergen Zirve Mesajlar 1,394 Tepkime Puanı 1 Yer BAYRAMOĞLU-DARICA-KOCAELİ-TÜRKİYE-DÜNYA-SAMANYOLU 22 Ocak 2011 #16,471 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sana şunu verelim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-hj62-4lt-6sil-33-las-on-arka-dif-kilit/detay ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sana şunu verelim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-hj62-4lt-6sil-33-las-on-arka-dif-kilit/detay ;D ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 22 Ocak 2011 #16,472 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: parçadan bıktığımdan sattım ya eniştem. kürşatın baktığı tip tek kapı toyolar bana 10 liraya yarar maximum...acele etmezsek mutlaka düşer. (en azından bana düşer)) ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D vx 100 için ne dersiniz efendim alalımmı? ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: parçadan bıktığımdan sattım ya eniştem. kürşatın baktığı tip tek kapı toyolar bana 10 liraya yarar maximum...acele etmezsek mutlaka düşer. (en azından bana düşer)) ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D vx 100 için ne dersiniz efendim alalımmı? ;D ;D
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 22 Ocak 2011 #16,473 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: parçadan bıktığımdan sattım ya eniştem. kürşatın baktığı tip tek kapı toyolar bana 10 liraya yarar maximum...acele etmezsek mutlaka düşer. (en azından bana düşer)) ;D Genişletmek için tıkla ... sendemi fj70 bakıyorsun? ya emniyetten filan bir ahbap bulup şu fjz 70 ler kkimde var kimde yok öğrenemezmiyiz ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: parçadan bıktığımdan sattım ya eniştem. kürşatın baktığı tip tek kapı toyolar bana 10 liraya yarar maximum...acele etmezsek mutlaka düşer. (en azından bana düşer)) ;D Genişletmek için tıkla ... sendemi fj70 bakıyorsun? ya emniyetten filan bir ahbap bulup şu fjz 70 ler kkimde var kimde yok öğrenemezmiyiz ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,474 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mergen' Alıntı: Sana şunu verelim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-hj62-4lt-6sil-33-las-on-arka-dif-kilit/detay ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... şükrü hocam maliyetli olur o bana ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mergen' Alıntı: Sana şunu verelim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-hj62-4lt-6sil-33-las-on-arka-dif-kilit/detay ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... şükrü hocam maliyetli olur o bana ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,475 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D vx 100 için ne dersiniz efendim alalımmı? ;D ;D Genişletmek için tıkla ... benzini ,vergiyi şirkete fatura ediyosan al güzel eniştem, no problem :-*
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D ;D vx 100 için ne dersiniz efendim alalımmı? ;D ;D Genişletmek için tıkla ... benzini ,vergiyi şirkete fatura ediyosan al güzel eniştem, no problem :-*
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,476 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bütçe olmadığı zaman şöyle tercihlerim de olmuştu ,hiç gocunmam ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bütçe olmadığı zaman şöyle tercihlerim de olmuştu ,hiç gocunmam ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 22 Ocak 2011 #16,477 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: benzini ,vergiyi şirkete fatura ediyosan al güzel eniştem, no problem :-* Genişletmek için tıkla ... yakıtı 80 den iyidir yahu ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: benzini ,vergiyi şirkete fatura ediyosan al güzel eniştem, no problem :-* Genişletmek için tıkla ... yakıtı 80 den iyidir yahu ;D ;D ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,478 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi vaay eski dosyaları açınca bak tenekeyede binmişim zamanında. ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 22 Ocak 2011 #16,479 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: yakıtı 80 den iyidir yahu ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... enişte 600 kuruş yakmazsında 550 yakarsın ,,hesaplı yani ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: yakıtı 80 den iyidir yahu ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... enişte 600 kuruş yakmazsında 550 yakarsın ,,hesaplı yani ;D ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 22 Ocak 2011 #16,480 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: enişte 600 kuruş yakmazsında 550 yakarsın ,,hesaplı yani ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tenekeden iyidir aldım gitti ;D ;D ;D ;D ;D hayırlısıyla patlatayım o zaman kimse de inanmıyacak ama şimdi artık 2000 model bir vx 100 üm var diyebilirim ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi çağlar' Alıntı: enişte 600 kuruş yakmazsında 550 yakarsın ,,hesaplı yani ;D ;D Genişletmek için tıkla ... tenekeden iyidir aldım gitti ;D ;D ;D ;D ;D hayırlısıyla patlatayım o zaman kimse de inanmıyacak ama şimdi artık 2000 model bir vx 100 üm var diyebilirim ;D ;D ;D ;D