Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,400

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
çok teşekkürler amma ,baktığınız konusilinmiş yada bana sınırlandırılmış

himmmmm kapali olabilir Bi ara kapaliydi demekki devam ediyor Yavuz seni ariyo

Cihan valla alacağın olsun İstanbula gel haber verme,Erkan senide yazdım defteregörürsün.Bende Ankaraya gelip sadece Çağlar ve Umutla takılacağım

tugsan75' Alıntı:
Cihan valla alacağın olsun İstanbula gel haber verme,Erkan senide yazdım defteregörürsün.Bende Ankaraya gelip sadece Çağlar ve Umutla takılacağım

ya tuğsancım bir anda kara verip geldim , sabah saat 7 de karşıya geçtim levent oto sanayiye bir kaç işim vardı sonrada garaj toyo,ya orada heytem abi ile buluşacakık ama ben çıkmışım o aradı sonrada tekrar bostancıya geldim tar otoya sipariş için ,buradada erkan aradı geliyorum bekle diye yani çok spontan oldu herşey, çok özür dilerim ama sen nasıl olsa bu yakınlada geleceksin keşif için bekliyorum kızma kardeş yanii

Keşfe gelmeyeceğim yani Toyota gezisi için gerek yok oraları zaten biliyorum.Büyük ihtimalle Landcılar gibi bizde sarıalana gideriz.Oralar harika.Birkaç yerden haber bekliyorum az kaldı.Ama Erkanla yazdım ikinizi cezanız büyük olacak.

tugsan75' Alıntı:

Hah,vallahi aklıma gelen başıma geldi buyur
Ya bi baktım forumda Cihan burdayım,bostancı v.s dedi.Bende o tarafa gidicektim teslimat v.s.
Hatta Cihan dediki,"... çoluk çocuk annemde.vs beni bekliyolar fazlada vaktim yok v.s..."
Bende "...yaw zaten o tarafta işim var,ayrılma 5 dakka bi çay içelim v.s ..." dedim.
Çıktım,bak vallahi aklıma sen geldin,dedimki ulan Tuğsan'ıda arıyımda gelsin v.s ,kendi kendime.
Ama sonra dedimki,yaw zaten adamın acelesi var ( Cihan),Tuğsan müsaitmidir felan filan diye düşündüm...
Zaten o sırada Bostancı'ya varmıştım.(hızlıyım yani ;D )
Durum budur Tuğsan ,yoksa ilk aklıma gelen sendin,hem bahane olurdu görüşmek için ama işte zamanı olmaması v.s sebebi yani
Hatta baya baya bi kulaklarını çınlattık,özellikle senin koca patili oğlanın ;D

Ah ölücem gülmekten karnım ağrıdı ;D
Baba gel şu cezayı sil defterden,yap bi kıyak ;D

cezamı ilk buluşmamızda, 1 şise rusky standart votka ile ödesem , hani buluşunca havalarda soğuk olacak ya o sebeben demek istemiştim :

Rusky mi bi düşüneyim,Erkanda Omlet teklif etti düşünmem lazım. ;D

Haydi arkadaşlar beklediğiniz geziyi başlattım görelim bakalım kimler geliyor.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40591.0

Düşünün nekadar değerli bir araçki Amerika fiyatı 40.000 dolar civarı. 8) Ahhhhh ahhh nerde nerde keşke olsada görsek.

;D Tuğsan,kanımca konuları karıştırdın baba ;D