KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tam arızalı adamlar burda yahu olcak işdeğil, turboda boşluk var diyip suriyeye gidersin, ama bakkala su almaya gitmeyiz,
benim evin girişinde kilit bozuk onu yaptırmıyorum, avusturalyadan arabaya kilit alıyoruz. kafa iyice gitti, hayırlısı
Olay beynimizi bunlarla sifirliyoruz. küçük şeylerle mutlu oluyoruz. zevk aliyoruz. lego gibi
sen onu diyosun banyonun kapisinin vidasi yalama bir senedir ittirip duruyorum içeri dogru geçen hatun içerde kaldida degiştim. toplam 1,5 dakka
Ben usta birliğini Şanlıurfada yaptım,bende alay komutanı postası ve yedek şöfördüm.Defender ile 158.000 km yol yaptım.Viranşehir,Akçakale,Suruç karış karış bilinir. ;D Ben yol masraflarına elimden geldiğince destek olurum,zaten yol parasını buraya satmak için getireceğimiz parçalardan çıkarırız. ;D ;D ;D
Ben usta birliğini Şanlıurfada yaptım,bende alay komutanı postası ve yedek şöfördüm.Defender ile 158.000 km yol yaptım.Viranşehir,Akçakale,Suruç karış karış bilinir. ;D Ben yol masraflarına elimden geldiğince destek olurum,zaten yol parasını buraya satmak için getireceğimiz parçalardan çıkarırız. ;D ;D ;D
gerçek biz bukonuyu nezamandır konuşuyoruz bugün yine konuştuk bende dedimki toyota buluşmasından sonra herkes hazırlansın filan dedim bide orda tanıdık var bi arkadaşın yardımcı olacak bize..