KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ahmet abi onlara bence 2 sene var 1996 kamudaki dizeller genelde 1994 ler satılmaya başlandı ise 2 seneye düşerler piyasaya birde benzinliyle devlette baş edemediği için erkenden çıkartıyorda olabilir elinden (benzinliler bu kadar talep olduğuna göre dizellere olan talebi düşünemiyorum )
Ömer abi asıl önemli olan benzinliden dizele geçiş olayı yoksa fz75 benzinli yada lpg li dayanılmaz ama bir dizel attınmı tadından yenmez diye düşünüyorum .
Erkan şu eli kulağında olan hdj ler ne zaman çıkacak ihaleye sen bilirsin
Ömer hayırlısı olsun bende şu yeni kasa hılux lara aşık oldum fakat şu kamyonet sınıfı olmasına rağmen arazi taşıtı vergisi ve K belgesi filan soğuttu beni zorla 100 aldıracaklar adama
Ömerciğim,
Araç boşken kontrol'e girersen sorun yok, ama arkaya çimento vs koydum Yeşilvadideki evime geliyorum kontrole girdin tamamen polis ve jandarmayı ikna kabiliyetine bağlı.İkna edemezsen hususi kamyonet bile yazıyorsa yersin cezayı ...derler....bende biraz karıştırdım, çok net kesin bir şey bulamadım
100 meselesi hep gündemde ama şu yeni hılux lara kafayı bayağı taktım..
Ahmet abi onlara bence 2 sene var 1996 kamudaki dizeller genelde 1994 ler satılmaya başlandı ise 2 seneye düşerler piyasaya birde benzinliyle devlette baş edemediği için erkenden çıkartıyorda olabilir elinden (benzinliler bu kadar talep olduğuna göre dizellere olan talebi düşünemiyorum )
Ömer abi asıl önemli olan benzinliden dizele geçiş olayı yoksa fz75 benzinli yada lpg li dayanılmaz ama bir dizel attınmı tadından yenmez diye düşünüyorum .
aks kafaları ,keçeleri vs.bitiktir.
tüm sıvılar,bujiler,
debriyaj baskı balata
döşemeler,
şaft balans,diff ve kilit kontrolleri...
lastikler cantlar
lpg
toplamda 4000-6000
en çok harcama
üst kapak,conta vs.
ön-arka diff dişli sorunları,,
şnorkel ,portbagaj, vinç,yükseltme,çeki demiri vs..
belki boya
+ yukardakiler
7500-15000
aks kafaları ,keçeleri vs.bitiktir.
tüm sıvılar,bujiler,
debriyaj baskı balata
döşemeler,
şaft balans,diff ve kilit kontrolleri...
lastikler cantlar
lpg
toplamda 4000-6000
en çok harcama
üst kapak,conta vs.
ön-arka diff dişli sorunları,,
şnorkel ,portbagaj, vinç,yükseltme,çeki demiri vs..
belki boya
+ yukardakiler
7500-15000
Bende iyiyim kardeşim sağol..
Bunlar tatlı telaş Çağlarcığım hep olsun , krediler işin cabası , birinin bitmesine yakın diğeri başlar ... sağlık olsun gerisi çok çok kolay....