KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ahmet abi kumlucadan yeni geldim antalya ya, yarın sabah altıda yolcuyum insallah.. valla arabada problem yok cok sukur, yalnız sis farımın biri havaya bakıyor onu duzeltmem lazım
mesut hocam ikinci kat pek degmeyecek cadıra, kenarlarına metal halka bastırdım oralarda ip geçirip kenarlara gerdirebilirim..
Mesut abi LPG sisteminin elektrik tesisatı çok kötü döşenmiş,malum bizim Yusuf usta bu işin duayenidir.Sistem tartarini olmasına ramen işçilik çok kötüydü.Ayrıca enjektörleriniz(LPG)çok ses çıkaran tutulmayan,Tartarinin artık çöp olarak kabul ettiği modeliydi.Araçda şuan Lpg takılı olduğu belli bile deyil.Ayrıca bagajı öldüren 100 lt lik o koca depo atıldı,aşağı stepne yerine 75 lik simit depo kondu. ;D
Yunuscum sizin gres diye adlandırdığınız aslında klasik greslerden deyil,neredeyse kilitli diferansiyel yağı kadar kaliteli bir gres.
Altay bey öncelikle hoş geldiniz,aracın fren sistemini Toyota yetkili servisin dışında bir yerden bulmanız neredeyse imkansız,Pendik Toyota Dumankaya servisinin yedekparça kısmında Eyüp bey var arayıp siparişinizi verin.
LPG konusu çok dikkat edilmesi geren bir durum,her konuda olduğu gibi kötü işçilik markaya zarar veriyor.
Arkadaşlar hazır yeri gelmişken bir konuyu daha belirteyim,her araçda orjinal parça kullanmak o aracın uzun ömrü için şart ama Japon teknolojisinin en önemli kuralı orjinal parçadır.Ben etrafda bizim araçlarla ilgili yan sanayi parça bulunmamasına çok seviniyorum yoksa bu araçlar ne halde olurdu siz düşünün.
Size kolay gelsin ama ben çiftine bu parayı ödedim, ben aracı aldığımda demir demire sürterek arac duruyordu,adam balataları bitirmiş,pabuçlar diskleri yemiş,disk kalınlığı 3-4mm ye düşmüştü.
Ben bir önceki disklerimi bir kez toz paso yani ince torna yapıp ve 3 takım balata bitirerek 95.000 km kullanıp deyiştirdim.Ağır arazi şartlarında kullanmayı da düşünürseniz bence fiyatı çok ama çok hesaplı
Arkadaşlar hazır yeri gelmişken bir konuyu daha belirteyim,her araçda orjinal parça kullanmak o aracın uzun ömrü için şart ama Japon teknolojisinin en önemli kuralı orjinal parçadır.Ben etrafda bizim araçlarla ilgili yan sanayi parça bulunmamasına çok seviniyorum yoksa bu araçlar ne halde olurdu siz düşünün.