Çağlarcim 2001 model, ancak on panjur yanıltmasin degistigi icin 2003 gorunumlu 2001, dogan gorunumlu sahin gibi yani , sana da tesekkurler burakcim...
evet sanirim ben low konuma almadim araci, aynen ciktim oldugu gibi ama kum cok yumusak degildi... ust kısımlara ciktikca aynen senin dedigin gibi batış başladı, cok krıtık bir bilgi verdin tugsancim... cook tesekkurler...
ben cok isterim tugsancim, her bilgiye her zaman kapım acik, bence toyoya muhabbet kosesinde bunlari rahatlikla anlatabilirsin super de faydali olur bizim grupda buna ukalalık yapacak kimse olacagini pek sanmam... cok onemli ve degerli bilgiler bence....
Kumda,Karda ve Çamurda sürüş tekniklerini anlatmak isterim ama bu forumda(Toyota gurubu hariç) okadar çok bilmiş varki canımı sıkarlar,ukala ukala konuşurlar diye hiç bulaşmıyorum.Ama özelden isteyene anlatabilirim.
tugsancim cok zahmet olacak ama ben de isterim serkan.saygan@derinuzay.com veya serkan.saygan@gmail.com ya da nereden istersen ozelden de yollayabilirsin... bu arada mudahale eden olursa tum toyota grubu arkandayız ukalalıga izin yok...
Arkadaşlar bana araç önerebilirmisiniz?
Bütçem en fazla 25 000 TL, bu fiyata VX80 bulma ihtimalimiz nedir?
5 hafta iznim var, son hafta bayram zaten. 2 hafta içinde uygun bir araç bulursam alabilirim.