Tuğsan abi 0 defenderın resimleri var geçen gün burda da lafı dönmüştü hdj-75 diyeceğim de tam bu değil galiba buna benzer tek kapı LC pikap hayal mi gördüm yaa resimlerde de bakıyorum yok öyle bir araç
heytem abi ben seni 8. yarışa davet etsem şileye 5-6 aralık ;D
Abi inan hanım YUHHH demese akşam onda yatacaktım,çok beğendim ben,yağmur bir dinse hemen patlatacağım resimleri,dün yanıma almayı unutmuşum monte ederken :'(
Doğan bende o bahsettiğin kasa gördüm gibi ama 250 araçlık gurupda kayboldu.Malum birazcık kalabalıktı. ;D
İiy aklıma getirdin Doğan saolasın,arkadaşlar delikanlı Toyotacıları Aralıkdaki Şile yarışında kendi etabımda görevli olarak bekliyorum.Hem etap yapalım hemde takılalım. ;D
bu da objektifi görünce poz veren genç delikanlı ;D
Tuğsan abi ben de oralarda olucam o hafta boyunca muhtemelen aracını incelerim biraz oralarda müsade edersen
pikap hayal değil dimi bende gördüm ama kaynadı arada
abi yakın tarihlerde iletişimde olalım şu etap yapma işi çok mantıklı geldi
bu arada jeepci LR'ci arkadaşlardan cevap gelmedi xj videosu son gğn çamurdan geçen cj videolar vs var ama nereye eklemeli bir yardım etseniz
nasıl yaaa , , eminmisin , pantolon , bence hiç tavsiye etmem , eskini giy gel nasıl olsa ,boğazımıza kadar çamurla bulanacağımız için ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Abi inan hanım YUHHH demese akşam onda yatacaktım,çok beğendim ben,yağmur bir dinse hemen patlatacağım resimleri,dün yanıma almayı unutmuşum monte ederken :'(
Doğan bende o bahsettiğin kasa gördüm gibi ama 250 araçlık gurupda kayboldu.Malum birazcık kalabalıktı. ;D
İiy aklıma getirdin Doğan saolasın,arkadaşlar delikanlı Toyotacıları Aralıkdaki Şile yarışında kendi etabımda görevli olarak bekliyorum.Hem etap yapalım hemde takılalım. ;D