Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 974,854

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tuğsan abi 0 defenderın resimleri var geçen gün burda da lafı dönmüştü hdj-75 diyeceğim de tam bu değil galiba buna benzer tek kapı LC pikap hayal mi gördüm yaa resimlerde de bakıyorum yok öyle bir araç

heytem abi ben seni 8. yarışa davet etsem şileye 5-6 aralık ;D

Abi inan hanım YUHHH demese akşam onda yatacaktım,çok beğendim ben,yağmur bir dinse hemen patlatacağım resimleri,dün yanıma almayı unutmuşum monte ederken :'(

Doğan bende o bahsettiğin kasa gördüm gibi ama 250 araçlık gurupda kayboldu.Malum birazcık kalabalıktı. ;D

İiy aklıma getirdin Doğan saolasın,arkadaşlar delikanlı Toyotacıları Aralıkdaki Şile yarışında kendi etabımda görevli olarak bekliyorum.Hem etap yapalım hemde takılalım. ;D

bu da objektifi görünce poz veren genç delikanlı ;D

Tuğsan abi ben de oralarda olucam o hafta boyunca muhtemelen aracını incelerim biraz oralarda müsade edersen
pikap hayal değil dimi bende gördüm ama kaynadı arada

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
www.askermekani.com
tuğsan bi siteyi incele bakalım

Abi gayet başarılı ;D

Nedemek doğan herzaman beklerim çekinmeden,benim etapda görev alırsan,daha rahat kurcalarsın,etapda yaparız beraber

abi yakın tarihlerde iletişimde olalım şu etap yapma işi çok mantıklı geldi
bu arada jeepci LR'ci arkadaşlardan cevap gelmedi xj videosu son gğn çamurdan geçen cj videolar vs var ama nereye eklemeli bir yardım etseniz

slm arkadaşlar

toyota buluşmasında giyinebiliceğim güzel bir pantolon tavsiye edicek biri varmı ?

eko' Alıntı:
Selam arkadaşlar

toyota buluşmasında giyinebiliceğim güzel bir pantolon tavsiye edicek biri varmı ?

nasıl yaaa , , eminmisin , pantolon , bence hiç tavsiye etmem , eskini giy gel nasıl olsa ,boğazımıza kadar çamurla bulanacağımız için ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

heheheh bende onun için sordu su geçirmiyicek , sıcak tutucak , kolonyalı mendille temizlenicek bir tavsiye istedim

eko' Alıntı:
Selam arkadaşlar

Colombia da çok güzel bir tane gördüm,
içi polar,dışı su tutmuyor,çamur tutarmı bilmem ;D ;D ;D

tuğsan aralık hangi tarih tam olarak ? ;D

evt bu güzel içi polar olması ii umarım arabada çok terletmez iş çıkışı gidip bi bakıyim .