ömerin ekstra yaptırdığı bıranda burdayken üzerine koymadık bende resimlerinde gördüm .yani ömer yaptırırken ben tanponuyla uğraşıyordum .
ben bugün bırandacıya verdim sparişi ancak bukadar kapalı değil benim yaptıracağım daha ince birmanzemeden kalabalık yapmama açısından düsündüm birde sadece kahve rengi olan yaniüst bölümden bahsediyorumyanlara 10 15 cm sarkacak ön ve arkadan basit lastik diktiriyorum içine bağlama ihtiyacı olmadan..
abi benim brandanın ust kuması esnek; ben birde yanlarına metal halka bastırdım deliklerden ip geçirip gerdirmek için.. boylece hava alabilmesi için ez az 20cm lik bosluk kalıyor yanında.. ama keske biraz daha uzun yaptırsaymısım diye dusunmedim degil..
buarada branda ile birlikte rahatça açılııp kapanabiliyor..
simurg2' Alıntı:
ömer bey nerde yaptırdınız güzel olmuş gülegüle kullanın
Yeni araç alan arkadaşimiza hayirli olsun diyelim. gerçi satti toyotacilari ama dicek birsey yok. kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun hocam.
Yavuz beyı sokmamak lazım bızım topıklere zegirledi kardeşimizi...
Tüm Toyotacı arkadaşlara selam..Fransada gördügüm bir landcruiserin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim..Fransa gezdigim yerler içerisinde en çok lc gördügüm ülke..
Abi eline sağlık.Burada şunu belirtmek isterimki,belki bilmeyenler vardır;Dünyanın en muhafazakar ülkelerinden biri Fransızlardır.Kendi araçlarından başka bindikleri tek araç TOYOTA LANDCRUISER dir.Buna binmek pek demezler,taparlar.Dünyanın en ünlü Toyota dergisi TLC magazine,Fransızlarındır.Gerisini siz düşünün. ;D