Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 970,947

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Yeni aracını güzel günlerde kullan Sedat, Disco almana çok sevindim ama İhtiyar senden ayrılmak istemezse ne yapacaksın ?

Bu konuda en canlı örnek benim. FJ40 ı 10 000 TL ye aldım 1.5 sene önce.
Kaporta boyayıda yaptırsaydım (4000-5000 TL) bana toplam maliyeti 27-28000 TL olacaktı.

ceranus' Alıntı:
Yeni aracını güzel günlerde kullan Sedat, Disco almana çok sevindim ama İhtiyar senden ayrılmak istemezse ne yapacaksın ?

Zerrin teşekkür ederim, İhtiyar ayrılmak istemezse başımızın üstünde yeri var ;D

Zaten ben disco diye yazıp duruyorum ama henüz aracın satışını almış değilim.
Henüz nişanlıyız imzayı atmadık daha

Benimle ilgili mesaj yazan arkadaşlar tek tek cevap yazmaya çalıştım ama atladığım arkadaş varsa kusura bakmasın lütfen.
Malum muhabbet sayfası çok hızlı akıyor.

hsbasar' Alıntı:
Kırma kalbimi Şirkette Disco yok, en kötü ihtimalle 2 ay LC ci 1 ay LR ciyim. ;D

kaan aradı dün , haberi verdi, sattı bizi diyor ;D ;D

ceza kesicez artık, baklava olur börek olur..hatta önce kuzu çevirme arkasından baklava daha iyi olur ;D ;D

Ama nişanlıyız diyor Çağlar, çikolata iyi olacak imza sonrasında

çağlar' Alıntı:
bugün sanayide erkan beyin aracın benzinlisiyle karşılaştım ,şu mardin ihalede satılan modellerden.
motor 1FZ-F karbüratörlü
4500 -24 subap
ön -arka makas
ön arka diff kilitli.

Çağlar , ihaledeki 11 aracın 10 unu Yanasip almış, 1 tanesini andoff üyesi Ahmet bey almış. Akşam Andoff un toplantısında söyledi. İnat ettim bunu alacağım diye diyor.
Değerinden fazla verdim ama aldım diyor ;D

Ahmet beyde satacak, eğer isteyen olursa Ahmet beyin iletişim bilgilerini verebilirim.

Sedat beyi genel kurul kararı ile Toyotadan atıyoruz. :'( :'( :'(

Ben size demiştim,Yavuz beye yaklaştırmayın diye,bak olan oldu,neyse sektöre faydası olur,sanayidekiler taşmı yiyecek. ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
kaan aradı dün , haberi verdi, sattı bizi diyor ;D ;D

ceza kesicez artık, baklava olur börek olur..hatta önce kuzu çevirme arkasından baklava daha iyi olur ;D ;D

O Kağan varya çift taraflı oynuyor,siz pek güvenmeyin ona, daha ben Libyadan dönmeden önce Disco al diye yazdı